Πρωτοπόρος ο Νίκος Λέγκας. Με όραμα και στόχους για τον Ε65. Reviewed by Momizat on . "Αύριο υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65. Ο Ε65 είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον αναπτυξιακό χάρτη της Δυτ. Θεσσαλίας.Ένας αγώνας σχεδόν 30 χρόνω "Αύριο υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65. Ο Ε65 είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον αναπτυξιακό χάρτη της Δυτ. Θεσσαλίας.Ένας αγώνας σχεδόν 30 χρόνω Rating: 0

Πρωτοπόρος ο Νίκος Λέγκας. Με όραμα και στόχους για τον Ε65.

Πρωτοπόρος ο Νίκος Λέγκας. Με όραμα και στόχους για τον Ε65.

Αύριο υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65. Ο Ε65 είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον αναπτυξιακό χάρτη της Δυτ. Θεσσαλίας.
Ένας αγώνας σχεδόν 30 χρόνων φτάνει, επιτέλους στο τέλος, δικαιωμένος. Στιγμιότυπο από την ιστορική πανελλαδική σύνοδο του ΤΕΕ στην Καλαμπάκα όταν για πρώτη φορά τέθηκε η ιδέα υλοποίησης του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) και ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόταση της ομάδας εργασίας του ΤΕΕ , που είχα τη τιμή να εισηγηθώ (Μάιος 1992).

Από το διαδίκτυο

Σχόλια (1)

 • Πρωτοπόροι οι τελευταίοι όλων

  Καλά από πρωτοπόρους πήξαμε στα Τρίκαλα.
  Γι’ αυτό και βρισκόμαστε σταθερά στον πάτο όλων των δεικτών ανάπτυξης. Πανηγυρίζουν κάποιοι για τον Ε-65, που τέτοια έργα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί προ 20ετίας.
  Αλλά είπαμε όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πολιτικούς πρωτοπόρους.
  Βρε δεν μας….

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή