Πρωτοτύπησαν οι φαρσέρ: προτίμησαν τον ΟΑΕΕ Reviewed by Momizat on . Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τοποθέτηση βόμβας σε δημόσιο κτίριο και… ανησυχήσαμε! Μετά τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας στην Εφορία και στα Δικαστήρια πέ Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τοποθέτηση βόμβας σε δημόσιο κτίριο και… ανησυχήσαμε! Μετά τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας στην Εφορία και στα Δικαστήρια πέ Rating: 0

Πρωτοτύπησαν οι φαρσέρ: προτίμησαν τον ΟΑΕΕ

Πρωτοτύπησαν οι φαρσέρ: προτίμησαν τον ΟΑΕΕ

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τοποθέτηση βόμβας σε δημόσιο κτίριο και… ανησυχήσαμε! Μετά τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας στην Εφορία και στα Δικαστήρια πέρασε αρκετός καιρός για να μάθουμε σήμερα πως άγνωστος ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ΟΑΕΕ κ. Σωτήρη Μερτσιώτη για τοποθέτηση βόμβας στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).
Αμέσως εκκενώθηκε το κτίριο και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενώ αποκλείστηκαν και οι γύρω δρόμοι! Αμέσως μετά οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στην εργασία τους και όλα έληξαν ομαλά! Πιθανολογούμε πως αυτή τη φορά τα λιμνάζοντα νερά ήθελε να ταράξει κανένας ταλαίπωρος οφειλέτης που πάνω στην απόγνωση μεταμορφώθηκε σε ανόητο φαρσέρ.

oaee bomba2 oaee bomba1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή