"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Πρωτοφανές έγκλημα: Γιατρός δολοφόνησε γυναίκα μέσα στο Ιπποκράτειο

lafarm

Σχετικά άρθρα

38χρονος αγγειοχειρούργος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Κατηγορείται για τη δολοφονία μιας 36χρονης γυναίκες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η γυναίκα – Γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών – αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη. Μια ημέρα πριν ο σύζυγός της δηλώσει την εξαφάνισή της, εκτιμάται ότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.

Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο η γυναίκα επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά. Ορισμένες πληροφορίες λένε ότι ενδέχεται να είχαν ερωτική σχέση.

Όταν η σορός της εντοπίστηκε στη Χαλκιδική έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Ο ιατροδικαστής εντόπισε δόση αναισθητικού και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος της 36χρονης γυναίκας.

Οι αρχές ανέλυσαν το υλικό από το κύκλωμα καμερών στον χώρο εργασίας του γιατρού και  «έπιασαν» τον 38χρονο να μεταφέρει τη σορό της γυναίκας στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια εντόπισαν το κινητό του στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε και η σορός της γυναίκας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού – πράξεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει σε ανακριτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης