"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Πρωτοφανές επεισόδιο στο Δημαρχείο Ελασσόνας με δημότη να πετά κανάτες με νερό και ποτήρια!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας αφού στο Δημαρχείο ανέβηκε δημότης-ελεύθερος επαγγελματίας που μπήκε πριν καν ξεκινήσει η συνεδρίαση μέσα στην αίθουσα και κατευθύνθηκε προς τη πλευρά του προεδρείου και του Δημάρχου Νίκου Ευαγγέλου και ζητούσε επιτακτικά να πληρωθεί για εργασίες που έκανε πριν χρόνια, επί δημαρχίας Πασχόπουλου, αφού είναι ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα και έβαψε το Τεχνικό Λύκειο.

Σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε κανάτες με νερό και ποτήρια και τα πετούσε στους τοίχους και στα έδρανα με αποτέλεσμα ο χώρος να γεμίσει γυαλιά και οι δημοτικοί σύμβουλοι να «παγώσουν» κυριολεκτικά παρακολουθώντας την κατάσταση που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια τους. Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Μπίσμπας ζήτησε στην προσπάθεια να ηρεμήσει τον πολίτη να μάθει τι ακριβώς ποσό διεκδικεί από τον Δήμο και ο έξαλλος ελεύθερος επαγγελματίας ανέφερε το ποσό των 15.700 ευρώ!

Επειδή η κατάσταση κινδύνευε να εκτροχιαστεί οριστικά και με τον Δήμαρχο να ζητά από τους συνεργάτες του, να καλέσουν την αστυνομία, σε ρόλο πυροσβέστη ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Φώτης Καραγκόκος σηκώθηκε και πήρε «αγκαζέ» τον εν λόγω πολίτη και με ήρεμο τρόπο τον έβγαλε από το Δημαρχείο, για να μπορέσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Μπίσμπας ρώτησε τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Πασχόπουλο αν θυμάται την υπόθεση και τι ακριβώς έχει συμβεί με τον επαγγελματία με τον επικεφαλή της «Ολύμπου Πολιτείας» να τονίζει πως δούλεψε ο συγκεκριμένος ελαιοχρωματιστής, πληρώθηκε, όμως αρκετοί επαγγελματίες κάποιες φορές ζητάνε περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαιούνται και θα έπρεπε να ρωτήσει η δημοτική αρχή την Τεχνική Υπηρεσία. Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου τόνισε πως η Τεχνική Υπηρεσία έχει άγνοια για τον εν λόγω επαγγελματία ενώ ο αντιπρόεδρος Θανάσης Καλιακούδας τόνισε πως όταν ρώτησε ο ίδιος τον πολίτη στο ποσό αν συμπεριλαμβανόταν εκτός από τις εργασίες και τα υλικά, απάντησε καταφατικά εκείνος.

Ο Δημήτρης Αβρανάς εκνευρισμένος τόνισε προς το προεδρείο πως: «Έχετε ευθύνη που φτάσαμε ως εδώ και είχαμε ένα τέτοιο περιστατικό. Έπρεπε να δοθεί λύση» ενώ ο Βασίλης Βαρνάς ανέφερε: «Ότι συνέβη εδώ πριν λίγα λεπτά αποτελεί ασέβεια προς όλους μας. Ήταν μια ακραία κίνηση προς όλους από τον πολίτη. Έχετε ευθύνη όμως Δήμαρχε. Ο άνθρωπος αυτός έχει ξαναέρθει στο δημοτικό συμβούλιο άλλες δύο φορές. Έχει ξαναθέσει το ζήτημα. Και είχατε υποσχεθεί ότι θα το εξετάσετε και δεν το κάνατε. Τι θα γίνει αν υπάρξουν και άλλα τέτοια περιστατικά στο μέλλον. Θα μπαίνουν πολίτες θα σπάζουν, θα χτυπούν τα έδρανα, να έρθουν στα «χέρια» με συμβούλους; Τι εικόνα θα είναι αυτή;»

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Λέκκας ανέφερε:«Έχουμε εξηγήσει στον κύριο πως απαιτούνται κάποια έγγραφα και παραστατικά από τον ίδιο που θα πρέπει να προσκομίσει στην Τεχνική και Οικονομική Υπηρεσία. Οι υπηρεσίες έχουν άγνοια. Ο κύριος αυτός, τον πείσανε τον άνθρωπο κάποιοι, ότι αν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και εμείς εδώ ψηφίσουμε το θέμα του, θα πάει την άλλη μέρα να πληρωθεί. Όμως δεν είναι έτσι. Απαιτείται μια διαδικασία».

Πηγή: elassona-city.gr (Αντώνης Λιάνος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης