Πρωτοφανής επίθεση Δημάρχου στον λαό Reviewed by Momizat on . Δέκα μέρες τώρα η Τρικαλινή κοινωνία (συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, καταχρεωμένοι μικροεπιχειρηματίες) βρίσκεται σε αναβρασμό.  Απ’ την πρωτοφανή οριζόντια επίθεση Δέκα μέρες τώρα η Τρικαλινή κοινωνία (συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, καταχρεωμένοι μικροεπιχειρηματίες) βρίσκεται σε αναβρασμό.  Απ’ την πρωτοφανή οριζόντια επίθεση Rating: 0

Πρωτοφανής επίθεση Δημάρχου στον λαό

Πρωτοφανής επίθεση Δημάρχου στον λαό

Δέκα μέρες τώρα η Τρικαλινή κοινωνία (συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, καταχρεωμένοι μικροεπιχειρηματίες) βρίσκεται σε αναβρασμό.  Απ’ την πρωτοφανή οριζόντια επίθεση που δέχτηκε ξαφνικά απ’ την ίδια της τη Δημοτική Αρχή.

  Πάνω από 6.000 τραπεζικοί λογαριασμοί συμπολιτών μας κατασχέθηκαν για χρέη ή μικροχρέη (κλήσεις κ.λπ.) της τελευταίας … 20ετίας!  

Ο Δήμαρχος ξεσκόνισε τα ταμειακά βιβλία και όρμησε στις άδειες τσέπες των δημοτών του.  Εν μία νυκτί χιλιάδες άνθρωποι στερήθηκαν τα χρήματά τους που ήταν για ν’ αγοράσουν το ψωμί της ημέρας ή το γάλα των παιδιών τους!  

Οι προσωπικές ιστορίες που ακούμε καθημερινά μας σοκάρουν όλους.  Συμπολίτες μας με παρακάλια και ενίοτε απελπισμένοι με κλάματα στα μάτια (!) παλεύουν μόνοι τους για να αποδεσμεύσουν τα λιγοστά χρήματά τους.

  Οι τράπεζες σαν έτοιμες από πριν, προφανώς σε συνεννόηση και συμπαιγνία με τον Δήμαρχο, ενήργησαν κεραυνοβόλα και δέσμευσαν ακόμα και καταθέσεις που δεν υπήρχαν ακόμα στο ταμείο τους!  Δέσμευσαν συντάξεις των γερόντων που θα κατατεθούν μελλοντικά!!

   Την ανελέητη, κοινωνικά κυνική, νεοφιλελεύθερη, θατσερική πολιτική του ο κ. Παπαστεργίου τη βάφτισε σεβασμό στον Νόμο!  Ο άνθρωπος «δεν τρώγεται» με τίποτα!

  Δεν εφάρμοσε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική του σε βάρος των ανήμπορων, ανέργων και καταχρεωμένων δημοτών του, αλλά, όπως λέει, φοβήθηκε μήπως βρεθεί υπόλογος λόγω ενδεχόμενης παραγραφής.  Ο ισχυρισμός του αυτός δεν είναι πολιτική δειλία, αλλά κοροϊδία όλων μας.  Σκόπιμα μπερδεύει την άσκηση πολιτικής με τον νόμο.

  Μπορεί να μην είναι νομικός ο κ. Παπαστεργίου, ωστόσο θα γνωρίζει το στοιχειώδες πως ο νόμος δεν τιμωρεί κοινωνικά σύνολα και πολιτικές, αλλά άτομα για συγκεκριμένες ατομικές πράξεις τους. 

 Ντρέπεται για τις πολιτικές που εφαρμόζει και υποκριτικά τα ρίχνει στον Νόμο!  Και δειλία και υποκρισία και κοινωνική κυνικότητα χαρακτηρίζουν τον Δήμαρχό «μας».  Αυτά παράγει ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός, τον οποίο ο κ. Παπαστεργίου πρεσβεύει και υπηρετεί με τυφλή συνέπεια.

  Οι εκκλήσεις στα «συναισθήματα» του Παπαστεργίου προκειμένου να «νιώσει» τη δυσκολία που περνούν σήμερα οι άνθρωποι και να άρει το μέτρο των κατασχέσεων τον αφήνουν παγερά ασυγκίνητο.  

Ο κ. Παπαστεργίου υπηρετεί την ιδεολογία του, την πολιτική του και το σύστημα των μεγάλων συμφερόντων με πλήρη συνείδηση και εξαιρετικό ζήλο.  Οι επιπόλαιοι ψήφοι των συμπατριωτών μας φούσκωσαν τα πανιά και την αλαζονεία του.

   Οφείλουμε το ταχύτερο δυνατό να καταλάβουμε όλοι μας τον ρόλο του.

Τέλος, αρκεί να αναφέρουμε τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους κατοίκους του Διαλεκτού, που καιρό τώρα μαζικά και σταθερά, η συντριπτική πλειοψηφία του χωριού, αντιστέκονται στα σχέδια του Παπαστεργίου να τους αρπάξει με το ζόρι 160 στρέμματα δημοτικής γης για φωτοβολταϊκό σταθμό, κόστους 3.500.000 €.  (Για το ζήτημα αυτό σε προσεχές άρθρο θα βγάλουμε περισσότερα στο φως).

Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου (και νομικού συμβούλου Τ.Σ.Διαλεκτού)

Σχόλια (3)

 • jontikis

  Παλι τον ιδιο θα ψηφισουν οι δημοτες μας οποτε το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!!

  Απάντηση
 • Nikos

  Είναι γνωστό ότι για τους “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” υπάρχουν τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ και τα κορόϊδα που με συνέπεια πλήρωσαν…

  Απάντηση
 • chris

  Είμαι από τους τυχερούς στις μέρες μας που δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν ! Ας ξεκινήσει επιτέλους το κράτος και ο κάθε δήμος να παίρνει χρήματα από αυτούς που χρωστούν τα πολλά . Αλλά δεν μπορουν γιατί φοβούνται , γιατί οι λεφταδες έχουν νομικούς συμβούλους , γιατί οι λεφταδες έχουν την δύναμη να ρίξουν κυβερνήσεις ! Ας καταλάβουμε επιτέλους και εμείς “οι απλοί” πολίτες την μεγάλη δύναμη που έχουμε και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας ! Να στείλουμε επιτέλους τον κάθε έξυπνο δήμαρχο , τον κάθε πολιτικό στο διάολο! Να τόν χαίρεστε εσείς που τον ψηφίσατε

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή