Πρωτοφανής σε διάρκεια και σφοδρότητα καταιγίδα στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Επιβεβαιώθηκε απόλυτα η πρόβλεψη της ΕΜΥ για καταιγίδες στη Θεσσαλία, καθώς η Καλαμπάκα έζησε ίσως και πρωτοφανή στα χρονικά σφοδρή βροχόπτωση για πάνω από μία Επιβεβαιώθηκε απόλυτα η πρόβλεψη της ΕΜΥ για καταιγίδες στη Θεσσαλία, καθώς η Καλαμπάκα έζησε ίσως και πρωτοφανή στα χρονικά σφοδρή βροχόπτωση για πάνω από μία Rating: 0

Πρωτοφανής σε διάρκεια και σφοδρότητα καταιγίδα στην Καλαμπάκα

vroxi-plimira1

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα η πρόβλεψη της ΕΜΥ για καταιγίδες στη Θεσσαλία, καθώς η Καλαμπάκα έζησε ίσως και πρωτοφανή στα χρονικά σφοδρή βροχόπτωση για πάνω από μία ώρα!

Όσο νερό δεν πέφτει για χρόνο ή και παραπάνω έπεσε αυτό το διάστημα και όπως ήταν φυσικό η πόλη και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους.

Η είσοδος της πόλης και η οδός Πίνδου έχουν δεχθεί το περισσότερο νερό και έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμια, καθώς οι λίγες ομολογουμένως σχάρες δεν είναι δυνατό να απορροφήσουν τόσο νερό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας δέχθηκε πάνω από 5 κλήσεις για πλημμύρες σε κατοικίες της περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου, και συνεργεία της έχουν σπεύσει για βοήθεια.

Η καταιγίδα ξεκίνησε γύρω στις 8.00 το βράδυ και κόπασε μετά τις 9.00, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται επανεμφάνιση των φαινομένων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή