Πρωτοφανείς εικόνες στην Κυψέλη για τον Τσίπρα Reviewed by Momizat on . Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης που ψήφισε ο Τσίπρας. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, καθυστέρησαν τόσο την άφιξη όσο κ Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης που ψήφισε ο Τσίπρας. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, καθυστέρησαν τόσο την άφιξη όσο κ Rating: 0

Πρωτοφανείς εικόνες στην Κυψέλη για τον Τσίπρα

Πρωτοφανείς εικόνες στην Κυψέλη για τον Τσίπρα

Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης που ψήφισε ο Τσίπρας. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, καθυστέρησαν τόσο την άφιξη όσο και την αποχώρησή του.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Αλέξης Τσίπρας χρειάστηκε να περιμένει αρκετά λεπτά, μέχρι να ετοιμαστούν όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία για τη δήλωσή του. Ο συνωστισμός ήταν τέτοιος, που χρειάστηκε να ανέβει σε καρέκλα για να κάνει τη δήλωσή του, ώστε να τον βλέπουν όλοι.

“Έχω αμέτρητη υπομονή. Περιμέναμε πέντε χρόνια. Να περιμένουμε και πέντε λεπτά, δεν πειράζει” ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, όταν ένας από τους δημοσιογράφους, του ζήτησε να περιμένει λίγο μέχρι να είναι όλοι έτοιμοι.
tsipras2 tsipras1
Η δήλωσή του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος: «Θέλω να επισημάνω ότι σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα το βήμα για τον τερματισμό του φόβου και την επιστροφή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στη χώρα μας. Το δίλημμα σήμερα είναι πιο καθαρό από ποτέ άλλοτε. Σήμερα αποφασίζουμε αν αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η Τρόικα, για να υλοποιηθούν οι πολιτικές του κ. Σαμαρά ή αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό. Είμαι αισιόδοξος, είναι μία ιστορική ημέρα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή