Πρωτοχρονιά με – σχετικά – καλό καιρό Reviewed by Momizat on . Καλός θα είναι ο καιρός το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στα Τρίκαλα. Ο ήλιος που από χθες έκανε την εμφάνισή του θα συνεχίσει να μας ζεσταίνει την ημέρα, σε μια καιρι Καλός θα είναι ο καιρός το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στα Τρίκαλα. Ο ήλιος που από χθες έκανε την εμφάνισή του θα συνεχίσει να μας ζεσταίνει την ημέρα, σε μια καιρι Rating: 0

Πρωτοχρονιά με – σχετικά – καλό καιρό

Πρωτοχρονιά με – σχετικά – καλό καιρό

Καλός θα είναι ο καιρός το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στα Τρίκαλα. Ο ήλιος που από χθες έκανε την εμφάνισή του θα συνεχίσει να μας ζεσταίνει την ημέρα, σε μια καιρική μεταβολή όχι ασυνήθιστη, αφού και προσφάτως αλλάξαμε χρόνο με ζεστό, σχετικά, καιρό.

Συγκεκριμένα, βάσει της επίσημης πρόγνωσης της ΕΜΥ:

Σήμερα Δευτέρα, θα υπάρχει γενικά αίθριος καιρός, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 17 βαθμούς Κελσίου. Φυσικά, το πρωί και το βράδυ, η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και στους 5 βαθμούς Κελσίου.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ίσως αναπτυχθούν κάποιες νεφώσεις, χωρίς όμως να είναι ανησυχητικές (με τα μέχρι χθες το βράδυ στοιχεία). Ενδέχεται να αυξηθεί η ένταση των ανέμων, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, αλλά όχι τόση, ώστε να θεωρηθεί ότι θα κάνουμε πρωτοχρονιά με κρύο. Προβλέπεται, για παράδειγμα, ότι κατά την αλλαγή του χρόνου, η θερμοκρασία στα Τρίκαλα θα είναι το λιγότερο 5 βαθμοί κελσίου. Βεβαίως, θα υπάρχει παγετός το πρωί και το βράδυ, οπότε συνίσταται προσοχή στους οδηγούς.

Την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου είναι πιθανό να βρέξει σποραδικά, αλλά στη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα αναμένεται να  εξασθενήσουν. Υπάρχει πρόβλεψη για κάποια χιονόπτωση στα ορεινά, αλλά σε μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα αυξομειωθεί σημαντικά.

Από την Πέμπτη και μετά, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι είναι πιο πιθανές οι βροχοπτώσεις, αλλά όχι σε σημείο να ξαναγίνουμε… Λονδίνο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή