Πρωτόγνωρη απελπισία Reviewed by Momizat on . .Ζητάνε οι ιδιοκτήτες χωρών εστίασης να βγάλουν τραπεζάκια έξω με υπαίθριες σόμπες για να δουλέψουν. Η ζητούν να έχουν ανοιχτά παράθυρα, πόρτες, διότι η απελπισ .Ζητάνε οι ιδιοκτήτες χωρών εστίασης να βγάλουν τραπεζάκια έξω με υπαίθριες σόμπες για να δουλέψουν. Η ζητούν να έχουν ανοιχτά παράθυρα, πόρτες, διότι η απελπισ Rating: 0

Πρωτόγνωρη απελπισία

Πρωτόγνωρη απελπισία

.Ζητάνε οι ιδιοκτήτες χωρών εστίασης να βγάλουν τραπεζάκια έξω με υπαίθριες σόμπες για να δουλέψουν. Η ζητούν να έχουν ανοιχτά παράθυρα, πόρτες, διότι η απελπισία κορυφώθηκε.

Το ίδιο απελπισμένοι είναι και όσοι έχουν μικρομάγαζα.Ο κόμπος έφθασε στο χτένι.Οι ταλαιπωροι ζητούν να δουλέψουν με οποιοδήποτε κόστος. Διότι παράλληλα με το θάνατο τους, πρέπει να πληρώσουν και τα συσσωρευμενα χρέη, που δημιουργήθηκαν από την πανδημία.

Την εφορία, τον ΕΦΚΑ , τις ΔΟΣΕΙΣ στην τραπεζα, τους πιστωτές για τα προϊόντα, το σήμα για το αυτοκίνητο, τη ΔΕΗ, τον λογαριασμό τηλεφώνου, την ΕΥΔΑΠ.Τρελάθηκαν πια οι άνθρωποι.

Λύση δεν διαφαίνεται από πουθενά. Όλοι είναι σε απόγνωση.Θέλουν να ανοίξουν για να δουλέψουν. Όμως ο χειμωνας είναι μπροστά μας. Τι θα γίνει;

Η ανεργία μαστίζει τον τόπο, τα προάστια νεκρωσαν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες πανικοβλητοι, οι επιστήμονες με το βλέμμα στο εξωτερικό, το 50% των επιχειρήσεων στην εστίαση προς λουκέτο.

Ενα εκατομμύριο εργαζόμενοι στον αέρα. Φυσικά βιοτεχνίες δεν υπάρχουν.Ο κλάδος της εστίασης είναι ο 2ος εργοδότης μετά το δημόσιο.

Τελικά το μόνο που μένει είναι φτώχεια και μόνο φτώχεια. Και αυτό το υπόλοιπο είναι άσχημο, οδυνηρό και απάνθρωπο. Και πριν φτάσει να μηδενίσει αφαιρώντας και τις ίδιες μας τις ζωές, αξίζει να κάνουμε κι εμείς κάτι. Αξίζει να κουνησουμε το χέρι μας. Αξίζει να απαιτήσουμε.

Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να ζητήσουμε την ΆΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΩΝ ΧΡΕΏΝ ΠΟΥ ΓΈΝΝΗΣΕ Η ΠΑΝΔΗΜΊΑ. Καμία διευκόλυνση, καμία “εξυπηρέτηση” με νέες 120 δόσεις, ούτε με 48, ούτε με 12. Κανένα ρουσφέτι στην καταστροφή.

Πρέπει άμεσα να ζητηθεί η διαγραφή και το μόνο αίτημα που πρέπει να υπάρχει στα χείλη όλων μας είναι η άμεση διαγραφή αυτών των χρεών.

Των χρεών που δεν τα γέννησε ο απλός κόσμος, ο ελευθερος επαγγελματιας, ο υπάλληλος, ο εργάτης, ο επιστήμονας. Και που κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσουμε ποιος τα γέννησε για εμάς και στην πλάτη μας.

Και να απαντήσουμε γιατί ο πλούσιος έγινε πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος στην περίοδο της πανδημίας.

Και τελικά να δούμε μήπως με 1 Rafale λιγότερο θα σωνονταν οι συντάξεις της τρίτης ηλικίας; Και με ένα Rafale λιγότερο μήπως θα κάναμε υπεραρκετες επενδύσεις στον τομέα της υγείας για να απαντήσουμε στις πανδημιες που γέννα αυτό το συστημα;

Ζητήστε το μόνο μετρο που μπορεί να μας κάνει να σηκώσουμε το κεφαλι. Και μάλιστα την άμεση εφαρμογή του.

ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΩΝ ΧΡΕΏΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΏΡΑ!!!! ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΩΝ ΧΡΕΏΝ ΧΘΕΣ!!!!

E.Π.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή