Πρωτότυπη έκθεση κόμικς σε Μουσείο Τσιτσάνη και μπαρ Reviewed by Momizat on . Με μια «διπλή» έκθεση το Μουσείο Τσιτσάνη ανοίγει για άλλη μια φορά τον χώρο του σε νέους δημιουργούς. Η πρωτοτυπία της έκθεσης, του event, με τίτλο «Καμπίσιοι Με μια «διπλή» έκθεση το Μουσείο Τσιτσάνη ανοίγει για άλλη μια φορά τον χώρο του σε νέους δημιουργούς. Η πρωτοτυπία της έκθεσης, του event, με τίτλο «Καμπίσιοι Rating: 0

Πρωτότυπη έκθεση κόμικς σε Μουσείο Τσιτσάνη και μπαρ

Πρωτότυπη έκθεση κόμικς σε Μουσείο Τσιτσάνη και μπαρ

Με μια «διπλή» έκθεση το Μουσείο Τσιτσάνη ανοίγει για άλλη μια φορά τον χώρο του σε νέους δημιουργούς. Η πρωτοτυπία της έκθεσης, του event, με τίτλο «Καμπίσιοι Δημιουργοί» έγκειται στο ότι ένα τμήμα της έκθεσης παρουσιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη και ένα άλλο, στο καφέ μπαρ Arapatta των Τρικάλων.

«Διπλή» πρωτότυπη έκθεση κόμικς σε Μουσείο Τσιτσάνη και μπαρ

Με τον τρόπο αυτό, οι δύο εκθέσεις «επικοινωνούν» και μεταφέρουν τους θεατές από τον έναν χώρο στον άλλον, με διαφορετική τεκμηρίωση και διαφορετικό τρόπο  επαφής με το κοινό. Η διοργάνωση στο Μουσείο Τσιτσάνη αφορά σε τριήμερη έκθεση καμπίσιων δημιουργών (comic, αφίσας κ.α.), από 19 μέχρι και 21 Δεκεμβρίου 2017. Ταυτόχρονα -και για τις τρεις αυτές μέρες- στο καφέ Arapatta, θα μπορεί ο καθένας να συνομιλήσει με τους δημιουργούς, να προμηθευτεί έργα τους, καθώς και να θαυμάσει την έκθεση φωτογραφίας του Θάνου Φλούλη με τίτλο «Reach For The Sky».
Στην έκθεση στο Μουσείο Τσιτσάνη μετέχουν οι:
Εκδόσεις του Κάμπου, Αποστόλης Ιωάννου, Αλέξανδρος Κατσίκας, Παναγιώτης Κούκος, Ορφέας Μαραγκός, Κωνσταντίνος Γιαμάκος, Θωμάς Κεφάλας, Γιώργος Σιακαβάρας, Upmess Graphic Design Agency.
•    Διάρκεια έκθεσης: 19 – 21 Δεκεμβρίου 2017
•    Ωράριο λειτουργίας: 11:00 – 14:00 & 18.00 – 20:00
•     Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη
Καρδίτσης 1 (κτίριο παλιών φυλακών), Τρίκαλα
Τηλ. 2431077977
•     Arapatta coffee & music Bar
Χατζηπέτρου 15, Τρίκαλα
•    Διοργάνωση: Μουσείο Τσιτσάνη, Εκδόσεις του Κάμπου, UPMESS, Arapatta coffee & music Bar

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή