Πρόβατα έφαγαν …χασίς και έγιναν ντάγκλα Reviewed by Momizat on . Δεν συνέβη στα μέρη μας αλλά ως είδηση αξίζει γιατί είναι σπάνια και βγάζει γέλιο. ‘Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρ Δεν συνέβη στα μέρη μας αλλά ως είδηση αξίζει γιατί είναι σπάνια και βγάζει γέλιο. ‘Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρ Rating: 0

Πρόβατα έφαγαν …χασίς και έγιναν ντάγκλα

Πρόβατα έφαγαν …χασίς και έγιναν ντάγκλα

Δεν συνέβη στα μέρη μας αλλά ως είδηση αξίζει γιατί είναι σπάνια και βγάζει γέλιο.

‘Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε μία δασική περιοχή στην Καλαμάτα

Πρόβατα έφαγαν ...χασίς και έγιναν ντάγκλα

Ο Κήτσος Ανδρεάδης, ο οποίος διαχειρίζεται τα ζώα της φάρμας, παρακολούθησε τα ζώα που κατευθύνονταν σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στη μέση του δρόμου.

«Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πήγαιναν στα σκουπίδια, γιατί εγώ αυτό νόμιζα ότι ήταν. Όταν όμως πήγα από πάνω τους, η σακούλα έβγαζε μία περίεργη μυρωδιά. Τότε αντιλήφθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη» είπε ο νεαρός βοσκός.

Οι αξιωματικοί της αστυνομία πήραν τις σακούλες με ότι είχε περισσέψει αν και φαίνεται μάλλον δύσκολο να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε αφού τα πρόβατα είχαν φάει όλα τα… αποδεικτικά στοιχεία βάρους 200 κιλών.

Ο βοσκός είπε ότι θα μας ενημερώσει για την… ποιότητα του κρέατος την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή kosmoslarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή