"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Πρόβλεψη για τα Τρίκαλα του Φάνη Τακούδη: την άλλη εβδομάδα θα φτάσει τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Καμίνι» θα θυμίζει η Θεσσαλία για δύο περίπου εβδομάδες από το νέο κύμα παρατεταμένου αφρικανικού καύσωνα, στην περιοχή από Λάρισα, Τρίκαλα, μέχρι Βελεστίνο, σύμφωνα με το μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη, ο οποίος εκτιμά μάλιστα ότι την άλλη εβδομάδα (Τετάρτη προς Πέμπτη) ο υδράργυρος στη Λάρισα και τα Τρίκαλα θα σκαρφαλώσει ακόμη και στους 45 με 46 βαθμούς Κελσίου !

Πρόβλεψη Φάνη Τακούδη: την άλλη εβδομάδα θα φτάσει τους 46 βαθμιούς η Λάρισα!


Μιλώντας στη «Θεσσαλία τηλεόραση» ο κ. Τακούδης διευκρινίζει ότι ο καύσωνας ξεκινά από αύριο Τρίτη και αυτή την εβδομάδα οι μέγιστες στη Θεσσαλία δεν θα ξεπεράσουν τους 43 βαθμούς την Παρασκευή προς Σάββατο, ειδικά στη Λάρισα, στη συνέχεια την Κυριακή θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμα με πτώση της θερμοκρασίας κατά δύο περίπου βαθμούς, αλλά από τη Δευτέρα επανέρχεται δριμύτερος ο καύσωνας, οπότε αναμένεται να σημειωθούν και θερμοκρασίες ρεκόρ για το φετινό καλοκαίρι στη Λάρισα και πιθανό και τα Τρίκαλα  μέχρι και τους 46 βαθμούς Κελσίου.


Τέλος από το ερχόμενο Σάββατο, καταλήγει ο κ. Τακούδης αναμένεται μία σταδιακή επιστροφή σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίας καθώς θα επανέλθουν τα μελτέμια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης