Πρόγραμμα εξέτασης καρκίνου για γυναίκες, σε χωριά του Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, συνεχίζει το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, συνεχίζει το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού Rating: 0

Πρόγραμμα εξέτασης καρκίνου για γυναίκες, σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

Πρόγραμμα εξέτασης καρκίνου για γυναίκες, σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, συνεχίζει το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, για τις γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο μας.

Πιο συγκεκριμένα, η κινητή μονάδα ελέγχου θα βρίσκεται από την Τετάρτη 26/2/2014 και για ένα μήνα στο χώρο του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Καλλιδένδρου, στο Βαλτινό.

Στο χώρο αυτό θα μπορούν να εξετάζονται εντελώς δωρεάν, με test Pap και μαστογραφίες, όλες οι δημότισσες, άνω των 28 ετών, του Δήμου Τρικκαίων και κυρίως όσες κατοικούν στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Καλλιδένδρου, Κόζιακα και Φαλώρειας.

Οι ώρες λειτουργίας της μονάδας θα είναι από τις 9:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.

            Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Δημοτικής Ενότητας Καλλιδένδρου: 2431352500.
(Από τον Δήμο Τρικκαίων)

 

Αφήστε το σχόλιο σας