Πρόγραμμα Κινητικότητας στη Σεβίλλη της Ισπανίας από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Επέστρεψε από τη Σεβίλλη , η αποστολή του  Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων μετά την υλοποίηση του 5ου κατά σειρά Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας μαθητών Leonard Επέστρεψε από τη Σεβίλλη , η αποστολή του  Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων μετά την υλοποίηση του 5ου κατά σειρά Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας μαθητών Leonard Rating: 0

Πρόγραμμα Κινητικότητας στη Σεβίλλη της Ισπανίας από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Πρόγραμμα Κινητικότητας στη Σεβίλλη της Ισπανίας από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Επέστρεψε από τη Σεβίλλη , η αποστολή του  Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων μετά την υλοποίηση του 5ου κατά σειρά Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας μαθητών Leonardo da Vinci. Στη μετακίνηση συμμετείχαν 20 μαθητές της σχολικής μονάδας, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από τέσσερεις  καθηγητές  της εκπαιδευτικής ομάδας των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Βασικός σκοπός του σχεδίου ήταν η εκπαίδευση, η εξειδίκευση και η κατάρτιση των μαθητών με θέμα: «Προηγμένα Συστήματα Αυτοκινήτου και Καινοτόμες Τεχνολογικές Εξελίξεις  Αυτοματισμών», προκειμένου να διαθέτουν μετά το τέλος της κατάρτισης τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον για να διαδραματίσουν σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την όλη οργάνωση και διαδικασία ανέλαβαν οι καθηγητές : υπεύθυνος έργου, Βράντζας Αθανάσιος οργάνωση και διαχείριση,  Μπαντέκα Αικατερίνη τη γλωσσική προετοιμασία  των μαθητών στα Αγγλικά και οι συνοδοί της αποστολής ήταν: Μπακάλη Ελένη, Μητσιάδης Σταύρος, Ότσιος Βασίλειος  και Παπαποστόλου Βασιλική οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την Πολιτιστική Οργάνωση του όλου Προγράμματος. Φορέας Υποδοχής ήταν η Ισπανική Εταιρία ΟΝΕCO.

Οι καταρτιζόμενοι μαθητές ήταν οι: Βαρώνης Σ., Γεροκώστας Β, Γεωργούλας Ν, Θεοδωρίδης Μ,  Μπαντής Γ, Μπαλαμπάνης Ε του Γ, Μπαλαμπάνης Ε του Σ, Μπαλάφας Α, Μπαταγιάννης Δ, Μήτσιος Α, Ντίνος Χ, Ντιροκάλτση Α, Νταραράς Ε, Παπαγεωργίου Μ, Παπάι Α, Πολυγένης Π, Πρεβέντη Α, Σμιξιώτης Β, Σταθοπούλου Ε, και Τσιαντάκης Α.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις περιλάμβαναν συνοπτικά: το εργοστάσιο της Renault, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford και της Mercedes, το ΚΤΕΟ της Ανδαλουσίας, την αντιπροσωπεία Ecosur ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και επαγγελματικά σχολεία και κολέγια της Σεβίλλης.

Ο ελεύθερος χρόνος αξιοποιήθηκε με επισκέψεις (μουσεία, αξιοθέατα, βασιλικά ανάκτορα και παλάτια), παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων (παραδοσιακό Flamego), ξεναγήσεις σε άλλες πόλεις (Μάλαγα, Μίχας, Γρανάδα, Κόρδοβα, Τολέδο και Μαδρίτη), επισκέψεις σε σύγχρονα εμπορικά κέντρα και σε  χώρους αναψυχής και διασκέδασης των νέων.

Προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, η εκπαιδευτική ομάδα του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. θα πραγματοποιήσει ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας, καθώς επίσης θα παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα προγράμματα που υλοποιήθηκαν παράλληλα στο τρέχον έτος.

Κείμενο

Παπαποστόλου Βασιλική

epal1 epal2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή