"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Τοξικολογία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2016, θα ξεκινήσουν στην Λάρισα τα μαθήματα του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο “Τοξικολογία” που διοργανώνεται από το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει ως αντικείμενο την εκπαίδευση υψηλής ποιότητας επιστημόνων, στην εφαρμοσμένη Τοξικολογία και με ενισχυμένη αντίληψη σεβασμού στο περιβάλλον, καθώς και την προστασία της υγείας του εργαζόμενου και του καταναλωτή. Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια στον Ελλαδικό χώρο για την κάλυψη σε μεταπτυχιακό επίπεδο γνώσεων Τοξικολογίας.

Οι απόφοιτοι του θα έχουν τα εφόδια που απαιτούνται για μια επιτυχή σταδιοδρομία σε όλους τους κλάδους της χημικής βιομηχανίας, των εργαστηρίων που ασχολούνται με την ανάλυση και βιολογική δράση τοξικών ουσιών, της βιομηχανίας τροφίμων, της ανάλυσης γενετικού υλικού για ιατροδικαστικούς σκοπούς, καθώς θα έχουν λάβει μια ολοκληρωμένη γνώση του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού πλαισίου στον τομέα. Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιώντας τις γνώσεις του προγράμματος μπορούν να γίνουν πολύτιμοι στην ανάπτυξη του βιομηχανικού τομέα καθώς επίσης και σε εξειδικευμένα εργαστήρια και υπηρεσίες.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία, σας αποστέλλω την ανακοίνωση του μεταπτυχιακού προγράμματος. Πληροφορίες θα μπορούν να βρούν οι ενδιαφερόμενοι και στην ιστοσελίδα του τμήματος βιοχημείας και βιοτεχνολογίας www.bio.uth.gr . Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας την είδηση καθώς και την ανακοίνωση για το μεταπτυχιακό. Το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αναμένεται να υπάρξει μεγάλο από απόφοιτους του τμήματος μας, αλλά και από απόφοιτους άλλων σχολών (όπως ιατρικές, γεωπονικές, πολυτεχνικές, φαρμακευτικές σχολές) ανά την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στοe-mail: atouloumtzidis@bio.uth.gr  .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης