"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου από 14 έως 20 Ιουλίου 2023

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 9:00 το πρωί θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών τάξης 2023.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα στις 7:00, ευγενώς προσκληθείς, θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως της Αγίας Μαρίνης στον ίδιο Ιερό Ναό, θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας των Ιερών Λειψάνων και της ιεράς Εικόνος της Αγίας σε οδούς της Ενορίας. Μετά το πέρας θα παρακολουθήσει τη μουσικοχορευτική εκδήλωση στο προαύλιο του Ιερού Ναού.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου το πρωί θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της ΓΕΧΑ στο Νεραϊδοχώρι.

Το μεσημέρι θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πύρρα και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού στα παιδιά της δευτέρας κατασκηνωτικής περιόδου.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Δέσης.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πύρρας (εντός των κατασκηνώσεων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης