"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.2 C
Trikala

«Πρόεδρε, αν δεν μπορείς, πάμε σε εκλογές» – Η συμβουλή Σκανδαλίδη στον Νίκο Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η «εκρηκτική» κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, που αποτιμά το αποτέλεσμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών, το οποίο έβαλε την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη στη δίνη της αμφισβήτησης από κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Λαμβάνοντας τον λόγο, μάλιστα, ένα εκ των πιο έμπειρων και ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε: «Πρόεδρε, αν δεν μπορείς, πάμε σε εκλογές!».

Ο Παύλος Γερουλάνος που έχει εμφανιστεί ως ένας από τους ενδιαφερόμενους για την ηγεσία του κόμματος, δεν κρύφτηκε κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το κέντρο χρειάζεται τη σπίθα, τον ηγέτη του κι αυτό προϋποθέτει την κάλπη. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα».

Από τις έως τώρα τοποθετήσεις, μόνο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, εμφανίστηκε να στηρίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων η Μιλένα Αποστολάκη και ο Πάρις Κουκουλόπουλος, έχουν θέσει θέμα ηγεσίας.

Υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες για ανάδειξη νέας ηγεσίας έχουν ταχθεί επίσης: ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Πέτρος Ευθυμίου αλλά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ακόμα «ανοίξει τα χαρτιά του».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης