Πρόεδρος σε επιτροπή της Βουλής ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με αποκλειστικό θέμα την εκλογή πρ Σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με αποκλειστικό θέμα την εκλογή πρ Rating: 0

Πρόεδρος σε επιτροπή της Βουλής ο Μ. Ταμήλος

Πρόεδρος σε επιτροπή της Βουλής ο Μ. Ταμήλος

Σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με αποκλειστικό θέμα την εκλογή προέδρου της Επιτροπής.

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής εκλέχθηκε Πρόεδρος αυτής, μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος αναμένεται να προεδρεύσει σε θυελλώδεις συνεδριάσεις της επιτροπής δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης, βάσει του γεγονότος ότι στο Α’ θερινό τμήμα της Βουλής, έχουν κατατεθεί «καυτά» νομοσχέδια από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τα οποία θα περάσουν από την επιτροπή στις επόμενες συνεδριάσεις της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή