Πρόσθετη χρηματοδότηση στον Δήμο Πύλης και παλιές πρακτικές Reviewed by Momizat on . Η ανακοίνωση του Μ. Ταμήλου είναι σαφής: «Πρόσθετη χρηματοδότηση ποσού 2.625.489 ευρώ ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης για την εξόφληση ληξιπ Η ανακοίνωση του Μ. Ταμήλου είναι σαφής: «Πρόσθετη χρηματοδότηση ποσού 2.625.489 ευρώ ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης για την εξόφληση ληξιπ Rating: 0

Πρόσθετη χρηματοδότηση στον Δήμο Πύλης και παλιές πρακτικές

Πρόσθετη χρηματοδότηση στον Δήμο Πύλης και παλιές πρακτικές

Η ανακοίνωση του Μ. Ταμήλου είναι σαφής:

«Πρόσθετη χρηματοδότηση ποσού 2.625.489 ευρώ ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης για την εξόφληση ληξιπροθέσμων υποχρεώσεων του Δήμου Πύλης.
Με την συμπληρωματική χρηματοδότηση ο Δήμος Πύλης εξοφλεί όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του 2011 και παίρνει μία ανάσα ενόψει της ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης που περνάει η αυτοδιοίκηση. Τα χρήματα αυτά πρέπει να εκταμιευθούν μέχρι 31 Δεκεμβρίου και προφανώς οι υπεύθυνοι του Δήμου πρέπει να τρέξουν. Με πρότασή μου στην κυβέρνηση ζητώ να δοθεί παράταση για την απορρόφηση του ποσού για τρεις μήνες, μέχρι 31 Μαρτίου 2014.

Μιχάλης Ταμήλος

Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Τρικάλων».

Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι, εάν ισχύει το παμπάλαιο «κατόπιν ενεργειών μου» ή αν απλώς πρόκειται για μια απλή ενημέρωση ή… και τα δύο.

Σε κάθε περίπτωση, έχει περάσει ο καιρός των παλαιών τρόπων προβολής.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή