Πρόσκαιρες λύσεις για το νερό σε Γεωργανάδες και Διάσελλο Reviewed by Momizat on . Πρόσκαιρη λύση στο πρόβλημα ύδρευσης σε Γεωργανάδες και Διάσελλο του Δ. Φαρκαδόνας, δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Χθες, η Οικονομική της Επιτροπή ενέκρινε δύο δ Πρόσκαιρη λύση στο πρόβλημα ύδρευσης σε Γεωργανάδες και Διάσελλο του Δ. Φαρκαδόνας, δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Χθες, η Οικονομική της Επιτροπή ενέκρινε δύο δ Rating: 0

Πρόσκαιρες λύσεις για το νερό σε Γεωργανάδες και Διάσελλο

Πρόσκαιρες λύσεις για το νερό σε Γεωργανάδες και Διάσελλο

Πρόσκαιρη λύση στο πρόβλημα ύδρευσης σε Γεωργανάδες και Διάσελλο του Δ. Φαρκαδόνας, δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Χθες, η Οικονομική της Επιτροπή ενέκρινε δύο διαγωνισμούς για ισάριθμα έργα.

– διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο: «Προμήθεια σωλήνα άρδευσης για τις ανάγκες σύνδεσης του αρδευτικού δικτύου στους Γεωργανάδες Τρικάλων», προϋπολογισμού 1.599,00 € (με Φ.Π.Α.).
– πρακτικών διεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισμού για το έργο: «Προμήθεια σωλήνα ύδρευσης για τις ανάγκες μεταφοράς πόσιμου νερού στο Διάσελλο Τρικάλων», προϋπολογισμού 15.500,00 € (με Φ.Π.Α.).

Φυσικά, το πρόβλημα στο Διάσελλο χρήζει ουσιαστικής και μόνιμης λύσης, και όχι μεσοβέζικη, όπως αυτή με τη μεταφορά νερού. Ενώ στους Γεωργανάδες, μετά το θέμα που είχε φέρει στη Βουλή ο Γ. Κυρίτσης της ΔΗΜΑΡ (εδώ) και την απάντηση της ΔΕΥΑΦ (εδώ), γίνεται σαφές ότι χρειάζεται να γίνουν περισσότερα και μάλιστα άμεσα.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή