Πρόσκληση απο τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνουμε τη ζωντανεύοντας τις κατανυκτικές στιγμές της γέννησης με ένα τρόπο διαφορετικό Όλοι οι Δημότες - και ιδιαίτερα τα πα Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνουμε τη ζωντανεύοντας τις κατανυκτικές στιγμές της γέννησης με ένα τρόπο διαφορετικό Όλοι οι Δημότες - και ιδιαίτερα τα πα Rating: 0

Πρόσκληση απο τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας

Πρόσκληση απο τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας

Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνουμε τη <<Ζωντανή Φάτνη >> ζωντανεύοντας τις κατανυκτικές στιγμές της γέννησης με ένα τρόπο διαφορετικό Όλοι οι Δημότες – και ιδιαίτερα τα παιδιά – θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους, όπου και αν μένουν. Η πόλη μας στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή .
Από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, ο ειδικά διαμορφωμένος και στολισμένος χώρος της κεντρικής πλατείας της Φαρκαδονας θα μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους.

«Στόχος μας είναι να διασκεδάζουν και να χαίρονται όλοι»

Σε όλη την διάρκεια του μήνα η πλατεία Φαρκαδόνας θα φιλοξενεί σειρά καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων. Κάθε μέρα μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις.

Σας καλώ φέτος να επισκεφτείτε την πόλη μας .

Σας περιμένω
Με τιμή

Αθανάσιος Μεριβάκης
Δήμαρχος Δήμου Φαρκαδόνας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή