Πρόσκληση εθελοντών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Reviewed by Momizat on . Το καλοκαίρι είναι πια εδώ και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων είναι έτοιμη να υλοποιήσει την 3ην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Καινοτομίας και Δημιουργικότη Το καλοκαίρι είναι πια εδώ και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων είναι έτοιμη να υλοποιήσει την 3ην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Καινοτομίας και Δημιουργικότη Rating: 0

Πρόσκληση εθελοντών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Πρόσκληση εθελοντών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το καλοκαίρι είναι πια εδώ και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων είναι έτοιμη να υλοποιήσει την 3ην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Καινοτομίας και Δημιουργικότητας.

 

Καλούμε ανθρώπους δημιουργικούς, με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες ιδέες, να συμμετέχουν στην υλοποίηση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Αν σας αρέσει το παιχνίδι, η μουσική, ο χορός, η ζωγραφική, η αφήγηση, το θέατρο, η φυσική, τα εικαστικά κ.α. ελάτε να διοχετεύσετε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στις καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά της Βιβλιοθήκης!

Την Τρίτη 10 Ιουνίου και ώρα 18:30 το απόγευμα στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθελοντών προκειμένου να γίνει ενημέρωση επί του καλοκαιρινού προγράμματος, καταμερισμός αρμοδιοτήτων και συζήτηση για την εθελοντική προσφορά τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή