Πρόσκληση εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων «Γιώργος Σεφέρης», πέρα από το εκπαιδευτικό του έργο, την εγκύκλια μόρφωση και τις ποικίλες δραστηριότητες που λειτουργούν στο πλαίσιο τ Το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων «Γιώργος Σεφέρης», πέρα από το εκπαιδευτικό του έργο, την εγκύκλια μόρφωση και τις ποικίλες δραστηριότητες που λειτουργούν στο πλαίσιο τ Rating: 0

Πρόσκληση εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων

Πρόσκληση εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων

Το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων «Γιώργος Σεφέρης», πέρα από το εκπαιδευτικό του έργο, την εγκύκλια μόρφωση και τις ποικίλες δραστηριότητες που λειτουργούν στο πλαίσιο του, διαθέτει και βιβλιοθήκη για τις ανάγκες των εκατοντάδων του μαθητών, ώστε να βελτιώσει το πνευματικό και εκπαιδευτικό τους επίπεδο. Θεωρούμε ότι είναι αυταπόδεικτη η αξία της βιβλιοθήκης στη ζωή μας.

Σε ένα σχολείο όμως γίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς, πέρα από την επαφή με τα βιβλία και τον κόσμο τους, η βιβλιοθήκη λειτουργεί και ως εκπαιδευτικό εργαλείο, καθώς οι μαθητές μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να ερευνήσουν, να ψυχαγωγηθούν, να χρησιμοποιήσουν τα βιβλία της, να διδαχτούν με πολλούς και διάφορους τρόπους, καινοτόμους, όσο και ενδιαφέροντες για εφήβους.

Για τους λόγους αυτούς, και επειδή κάθε βιβλιοθήκη χρειάζεται εμπλουτισμό και αναζωογόνηση, σας καλούμε και σας παρακαλούμε ταυτόχρονα να βοηθήσετε στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης μας, προσφέροντας της βιβλία κάθε είδους (λογοτεχνικά, επιστημονικά, λεξικά, επιστημονικά περιοδικά ή μονογραφίες κ.α.).

Κάθε βιβλίο που βρίσκεται αδρανές στις βιβλιοθήκες σας, μπορεί να γίνει ένα ανοιχτό παράθυρο στη μόρφωση αρκετών παιδιών.

Σας καλούμε λοιπόν να συμβάλλετε κι εσείς να ανοίξουμε πολλά τέτοια παράθυρα!

Με τιμή,

ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων Αθανάσιος Μπαλάφας

Αφήστε το σχόλιο σας