Πρόσκληση – Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων Reviewed by Momizat on . Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις: –Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις: –Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της Rating: 0

Πρόσκληση – Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Πρόσκληση – Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της  21ης Νοεμβρίου 2017.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2017.

ΩΡΑ 8:00

Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.

ΩΡΑ 10:30

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση θα ολοκληρωθεί μέχρι ώρα 10:25.

Μετά  τη  δοξολογία,  εκφώνηση  του πανηγυρικού  της ημέρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον κ. Δημήτριο Γκαγκαστάθη, Αντιστράτηγο  ε.α.. 

ΩΡΑ 11:00

Επιμνημόσυνη δέηση που θα αναπεμφθεί από τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ. από τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Ανώτερο  Διοικητή Φρουράς Τρικάλων, Δήμαρχο Τρικκαίων, Αστυνομικό Δ/ντή Τρικάλων, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα Προεδρεία Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ΩΡΑ 17:00

Υποστολή της Σημαίας από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν :

Η    Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών το θρησκευτικό μέρος της εορτής.

Η    Σ.Μ.Υ. τα σχετικά με την παράταξη και την απόδοση τιμών.

Η Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων τα της τάξης, για την απρόσκοπτη και επιτυχή   πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή