"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Πρόσκοποι και Λυκόπουλα για το “Το καλάθι του φτωχού”

lafarm

Σχετικά άρθρα

proskopoi
Τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι, οι ανιχνευτές και οι βαθμοφόροι του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους από το υστέρημά τους, για άλλη μια φορά, βοήθησαν ώστε να ανακουφιστούν αυτές τις Άγιες ημέρες αρκετοί συνάνθρωποί μας.

Όπως κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα , εδώ και αρκετά πλέον χρόνια, έτσι και φέτος το Πάσχα, τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι και οι ανιχνευτές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων, συνοδευόμενοι από τα ενήλικα στελέχη της κίνησης, βρέθηκαν σε μικρές ομάδες μπροστά σε τέσσερα σούπερ μάρκετ της πόλης μας και με το χαμόγελό τους παρότρυναν τους συμπολίτες μας να αφήσουν κατά την έξοδό και έχοντας κάνει τα ψώνια τους για το πασχαλινό τραπέζι, στο καλάθι των προσκόπων, ότι είχε ο καθένας ευχαρίστηση από τρόφιμα.

Η φετινή συγκομιδή ήταν αρκετά εντυπωσιακή δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται την αδυναμία κάποιων συνανθρώπων μας να ψωνίσουν ακόμα και τα βασικά τρόφιμα για το τραπέζι τους.
Με την βοήθεια των συμπολιτών μας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία και διανεμήθηκαν στους εξής Ναούς και Κοινωνικά Παντοπωλεία :
1. Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου
2. Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης
3. Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου
4. Ιερός Ναός Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Κηπάκι
5. Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Στεφάνου
6. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τρικκαίων
7. Ενοριακό Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Κωνσταντίνου

3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης