Πρόσφερε ζωή με τον θάνατό του 48χρονος Reviewed by Momizat on . Δωρεά ζωής σε τρεις συνανθρώπους του έκανε 48χρονος που εξέπνευσε το Σάββατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Οι συγγενεί Δωρεά ζωής σε τρεις συνανθρώπους του έκανε 48χρονος που εξέπνευσε το Σάββατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Οι συγγενεί Rating: 0

Πρόσφερε ζωή με τον θάνατό του 48χρονος

Πρόσφερε ζωή με τον θάνατό του 48χρονος

Δωρεά ζωής σε τρεις συνανθρώπους του έκανε 48χρονος που εξέπνευσε το Σάββατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι συγγενείς του, είχαν το μεγαλείο ψυχής να προσφέρουν τα όργανά του σε ασθενείς που τα είχαν ανάγκη. Πρόκειται για 48χρονο από περιοχή του Καρπενησίου, προερχόμενο από μία πολύ φτωχή οικογένεια, ο οποίος υπέστη προ ημερών εγκεφαλικό και είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Το περιστατικό συγκλονίζει ακόμα περισσότερο, αν συνυπολογιστεί η γενναία απόφαση του ηλικιωμένου πατέρα του 48χρονου που έφτασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, μεταφέρθηκαν για μεταμόσχευση στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, τα νεφρά, το ήπαρ και οι κερατοειδείς του εκλιπόντος.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή