Πρόσφυγες βοηθούν πλημμυροπαθείς στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα, όπως αποδεικνύεται από τους Σύριους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νομό Τρικάλων και προσέτρεξαν να παράσχουν βοήθεια σε πλημμυροπαθεί Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα, όπως αποδεικνύεται από τους Σύριους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νομό Τρικάλων και προσέτρεξαν να παράσχουν βοήθεια σε πλημμυροπαθεί Rating: 0

Πρόσφυγες βοηθούν πλημμυροπαθείς στα Τρίκαλα

Πρόσφυγες βοηθούν πλημμυροπαθείς στα Τρίκαλα
Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα, όπως αποδεικνύεται από τους Σύριους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νομό Τρικάλων και προσέτρεξαν να παράσχουν βοήθεια σε πλημμυροπαθείς της περιοχής.
 Πρόσφυγες βοηθούν πλημμυροπαθείς στα Τρίκαλα - Media
Ο δήμος τόνισε ότι «ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, όλα τα μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Αλλά η παρέμβαση δεν σταματά στα μηχανήματα. Έχει σημασία η επόμενη ημέρα: η φροντίδα. Έτσι, άρχισε η διανομή των εμφιαλωμένων νερών, στους κατοίκους των χωριών. Ανάμεσα στους εθελοντές, και πρόσφυγες από τη Συρία, την πολύπαθη χώρα με τους πολύπαθους κατοίκους, σε μια ενέργεια, στην οποία συνενώθηκαν ο εθελοντισμός, η μέριμνα και το νοιάξιμο. Λέξεις που απέκτησαν νόημα στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, από Ελληνες και Σύριους».

Σχόλια (1)

  • Πλημμύρα ανθρωπιας

    Κι όμως μπορούμε όλοι μαζί να συνυπαρξουμε δημιουργικα και ωφελιμα για το κοινό καλό. Αμοιβαία εμπιστοσύνη χρειάζεται και ο ανθρωπισμος θα πλημμυρισει τις καρδιές μας.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή