Πρόταση μομφής: Για προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει η κυβέρνηση Reviewed by Momizat on . Από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου χαρακτηρίζουν «προβλέψιμη κίνηση εντυπωσιασμού» την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα  να χρησιμοποιήσει στην παρούσα συγκυρία το Από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου χαρακτηρίζουν «προβλέψιμη κίνηση εντυπωσιασμού» την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα  να χρησιμοποιήσει στην παρούσα συγκυρία το Rating: 0

Πρόταση μομφής: Για προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει η κυβέρνηση

Πρόταση μομφής: Για προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει η κυβέρνηση

Από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου χαρακτηρίζουν «προβλέψιμη κίνηση εντυπωσιασμού» την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα  να χρησιμοποιήσει στην παρούσα συγκυρία το ισχυρότερο κοινοβουλευτικό όπλο που διαθέτει η αντιπολίτευση. Εκτιμούν ωστόσο ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν αποσκοπεί μόνο στην πολιτική εκμετάλλευση των ολιγωριών που επέδειξε η κρατική μηχανή για την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας αλλά παράλληλα αποτελεί μια προσπάθεια δημοσκοπικής ανάταξης.

Οσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να υποβαθμίσει τις δημοσκοπήσεις το σύνολο των σφυγμομετρήσεων δείχνει πως το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα πιέζεται ασφυκτικά από την καθήλωση των ποσοστών του και από την άνοδο του Κινήματος Αλλαγής. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του Συνδέσμου για τις δημοσκοπικές εταιρείες Δημήτρης Μαύρος δήλωσε πρόσφατα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής πως «στον ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύονται τις δημοσκοπήσεις αλλά όταν ο συγκεκριμένος χώρος αμύνεται το κάνει με πιο έντονο τρόπο από ότι άλλα κόμματα πιο νηφάλια. Αυτό όμως δημιουργεί προβλήματα σε εμάς και στην λειτουργία στα όρια της Δημοκρατίας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή