Πρόχειρος και κακόγουστος ο διάκοσμος στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Δειλά-δειλά και πολύ πρόχειρα, όπως εκ τους αποτελέσματος αποδεικνύεται, ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Καλαμπάκας. Αποκαρδιωτική στην κυριολεξία ε Δειλά-δειλά και πολύ πρόχειρα, όπως εκ τους αποτελέσματος αποδεικνύεται, ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Καλαμπάκας. Αποκαρδιωτική στην κυριολεξία ε Rating: 0

Πρόχειρος και κακόγουστος ο διάκοσμος στην Καλαμπάκα

Πρόχειρος και κακόγουστος ο  διάκοσμος στην Καλαμπάκα

Δειλά-δειλά και πολύ πρόχειρα, όπως εκ τους αποτελέσματος αποδεικνύεται, ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Καλαμπάκας.
Αποκαρδιωτική στην κυριολεξία είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα δέντρα στο κέντρο της πόλης που έχουν πεταμένα πάνω τους τα μπλε λαμπάκια.
Περισσότερο… τρομακτική είναι η εικόνα της οδού Μετεώρων, μια που τα κακοκουτσουρεμένα δέντρα της απέκτησαν και… διάκοσμο για να τονίζονται ακόμη περισσότερο τα χάλια τους.
Επίσης, στην οδό Ιωαννίνων άναψαν τα παλιά φωτιστικά, μερικά εκ των οποίων έχουν αλλοιωθεί σημαντικά, αποδεικνύοντας κι εδώ την προχειρότητα.
Για να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος, καλό θα είναι να μάθουμε επιτέλους σε αυτή την πόλη ότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε στον οποιονδήποτε δημοτικό υπάλληλο να κρεμάσει ένα καλώδιο από διαμέρισμα ή από κολώνα σε ένα δέντρο, στο οποίο θα έχουμε πετάξει όπως νά’ ναι πάνω του λαμπάκια.
Αν μη τι άλλο, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να επιμεληθούν τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ειδικούς. Τώρα που είναι αρχή, ας διορθωθούν οι παραφωνίες και ας δοθεί περισσότερη προσοχή στην ολοκλήρωση του στολισμού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή