Πρώτα ψηφίζουν, μετά φωνάζουν Reviewed by Momizat on . Δεν υπάρχει περίπτωση… κάποιοι προσπαθούν να μας προκαλέσουν σύγχυση, ευελπιστώντας στην απουσία κριτικής σκέψης από μέρους μας! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρου Δεν υπάρχει περίπτωση… κάποιοι προσπαθούν να μας προκαλέσουν σύγχυση, ευελπιστώντας στην απουσία κριτικής σκέψης από μέρους μας! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρου Rating: 0

Πρώτα ψηφίζουν, μετά φωνάζουν

Πρώτα ψηφίζουν, μετά φωνάζουν

Δεν υπάρχει περίπτωση… κάποιοι προσπαθούν να μας προκαλέσουν σύγχυση, ευελπιστώντας στην απουσία κριτικής σκέψης από μέρους μας! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, βρε αδερφέ! Ο λόγος για τις βαρύγδουπες δηλώσεις του τρικαλινού βουλευτή κ. Ταμήλου στη σημερινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο με μία άνευ προηγουμένου – για κυβερνητικό βουλευτή – επίθεση κατά του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο κ. Ταμήλος ζήτησε δημόσια την απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα από το Υπουργείο Οικονομικών, αξιολογώντας τον ως ανίκανο να επιτελέσει το έργο του, τόσο τον ίδιο, όσο και το επιτελείο του! Ο κ. Στουρνάρας, ωστόσο, αξίζει να θυμίσουμε στον κ. Ταμήλο πως είναι ο εφαρμοστής των νομοσχεδίων και των μνημονίων που και ο κος Ταμήλος ψήφισε και ψηφίζει. Να θυμίσουμε ακόμα πως είναι «ημέτερος» του Κ. Ταμήλου , καθώς αποτελεί κομμάτι της συγκυβέρνησης, όπως και ο ίδιος, συναποτελώντας το τροϊκανικό μωσαϊκό! Επιτέλους εν όψει των επικείμενων εκλογών δεν αντέχουμε να βλέπουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, με αναντίστοιχη ουσία.
Ως πότε πια η μακιαβελική θεωρία θα κατατρύχει τα λόγια μας! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όταν ο ίδιος είναι ιερός όμως. Πάψτε να αντιπολιτεύεστε, λοιπόν, τον εαυτό σας και διαφοροποιηθείτε στην πράξη, αν το αντέχετε. «Αρχή άνδρα δείκνυσι» !

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή