Πρώτα τα ψηφίζουν, μετά ζητούν αλλαγή! Reviewed by Momizat on . Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο κ. Ταμήλος μετέφερε στον Υπ Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο κ. Ταμήλος μετέφερε στον Υπ Rating: 0

Πρώτα τα ψηφίζουν, μετά ζητούν αλλαγή!

Πρώτα τα ψηφίζουν, μετά ζητούν αλλαγή!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο κ. Ταμήλος μετέφερε στον Υπουργό Επικρατείας, τα παράπονα των πολιτών για τη φορόλογηση των ακινήτων μέσω του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος βεβαιώθηκε με εσφαλμένο και απαράδεκτο τρόπο από το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Σταμάτης διαβεβαίωσε το βουλευτή Ν. Τρικάλων κ.Ταμήλο ότι το θέμα που έχει δημιουργηθεί το γνωρίζει ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ότι το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων, το χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος.

Ο κ. Ταμήλος από την πλευρά του, υπέβαλλε πρόταση απαλλαγής της φορολόγησης των οικοπέδων στον Υπουργό κ.Δημήτρη Σταμάτη, προκειμένου να τεθεί υπόψη του Πρωθυπουργού.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, προτείνει να απαλλαγούν της φορολόγησης όλα τα οικόπεδα που βρίσκονται σε οικισμούς που δεν έχει προσδιοριστεί αντικειμενική αξία των οικοπέδων από πριν και στις περιοχές αυτές να φορολογηθούν μόνο τα ακίνητα.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή