«Πρώτα το… Ροπωτό!», για τον Κώστα Μαράβα Reviewed by Momizat on . Στις Πασχαλινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Ροπωτού, βρέθηκε σήμερα ο κ. Μαράβας, συνοδευόμενος από Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, όπου Στις Πασχαλινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Ροπωτού, βρέθηκε σήμερα ο κ. Μαράβας, συνοδευόμενος από Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, όπου Rating: 0

«Πρώτα το… Ροπωτό!», για τον Κώστα Μαράβα

«Πρώτα το… Ροπωτό!», για τον  Κώστα Μαράβα

Στις Πασχαλινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Ροπωτού, βρέθηκε σήμερα ο κ. Μαράβας, συνοδευόμενος από Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, όπου αγκαλιάστηκε με ζεστασιά από τους κατοίκους τους. Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του, ένα ειλικρινή άνθρωπο. Ένα άνθρωπο όπως και οι ίδιοι, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με συγκεκριμένες προτάσεις και κυρίως με ειλικρινή διάθεση για προσφορά, κατάφερε να μετατοπίσει την προεκλογική συζήτηση στον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Ο κ. Μαράβας μίλησε για τις ανάγκες των κατοίκων του Ροπωτού. Για τα σημερινά προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν από πρακτικά μυαλά. Από ανθρώπους που και αύριο, όταν με τη ψήφο των δημοτών καταστούν δημοτική αρχή, θα αποδείξουν στην πράξη ότι πράγματι προτεραιότητα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Προτεραιότητα είναι τα χωριά και οι ανάγκες τους. Προτεραιότητα είναι η ανάγκη για μία ανθροποκεντρική ανάπτυξη η οποία θα στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να χτυπηθεί στη ρίζα της η ανεργία.

Ειδικότερα, ο κ. Μαράβας με νόημα ανέφερε στους κατοίκους του Ροπωτού, ότι «πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λόγια. Είναι ώρα για πράξεις και εμείς τέτοιες θα κάνουμε για να σώσουμε το χωριό σας. Και εμείς θα είμαστε και αύριο εδώ, κοντά σας, ενεργοί συμπαραστάτες και ουσιαστικοί διεκδικητές των δίκαιων αιτημάτων σας».

maravas-rop maravas-ropwto maravas-ropwto1

Αφήστε το σχόλιο σας