Πρώτες επαφές Παπαστεργίου στην Αθήνα Reviewed by Momizat on . Την ανάγκη να είναι όλα έτοιμα και να υπάρξει συνέχιση της δημοτικής αρχής, χωρίς χάσιμο χρόνου, υποδεικνύει με τις πρώτες του κινήσεις ο εκλεγμένος Δήμαρχος Τρ Την ανάγκη να είναι όλα έτοιμα και να υπάρξει συνέχιση της δημοτικής αρχής, χωρίς χάσιμο χρόνου, υποδεικνύει με τις πρώτες του κινήσεις ο εκλεγμένος Δήμαρχος Τρ Rating: 0

Πρώτες επαφές Παπαστεργίου στην Αθήνα

Πρώτες επαφές Παπαστεργίου στην Αθήνα

Την ανάγκη να είναι όλα έτοιμα και να υπάρξει συνέχιση της δημοτικής αρχής, χωρίς χάσιμο χρόνου, υποδεικνύει με τις πρώτες του κινήσεις ο εκλεγμένος Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημ. Παπαστεργίου.
Μετά τις επαφές για τα «ξωτικά», τις επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες, την ανακοίνωση των αντιδημάρχων και υπεύθυνων των δομών του Δήμου, μετέβη και στην Αθήνα.
Χθες το πρωί σε ταξίδι – αστραπή επισκέφθηκε κατά σειρά, τον με τρικαλινή καταγωγή υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, και τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Αλεξ. Κρητικό.
Με τον πρώτο συζήτησε για τα γενικότερα θέματα των ΟΤΑ, όπως αυτά διαμορφώνονται και τίθενται το τελευταίο διάστημα. Στη συνέχεια, πιο εξειδικευμένη συνάντηση είχε με τον γραμματέα του υπουργείου. κ. Γ. Ιωαννίδη.
Με τον δεύτερο, συζήτησε δυνατότητες χρηματοδότησης αναπτυξιακών σχεδίων του Δήμου.
Η κάθοδος στην Αθήνα σηματοδότησε τη διάθεση της επόμενης δημοτικής αρχής, να προχωρήσει άμεσα στις επαφές με όλους, όσοι έχουν την πολιτική ευθύνη για τα των Δήμων.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή