Πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση για τον Γ. Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Πρώτη ανοιχτή εκδήλωση και ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τον Γιάννη Σακελλαρίου το ερχόμενο Σάββατο στο Κοσμικό Κέντρο «Αφροδίτη»Το ερχόμενο Σάββ Πρώτη ανοιχτή εκδήλωση και ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τον Γιάννη Σακελλαρίου το ερχόμενο Σάββατο στο Κοσμικό Κέντρο «Αφροδίτη»Το ερχόμενο Σάββ Rating: 0

Πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση για τον Γ. Σακελλαρίου

Πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση για τον Γ. Σακελλαρίου

Πρώτη ανοιχτή εκδήλωση και ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τον Γιάννη Σακελλαρίου το ερχόμενο Σάββατο στο Κοσμικό Κέντρο «Αφροδίτη»
Το ερχόμενο Σάββατο  αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι σε προχωρημένο επίπεδο και σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του κ. Σακελλαρίου, το ερχόμενο Σάββατο θα ανακοινωθεί ένας  μεγάλος όγκος  υποψηφίων σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κοσμικό Κέντρο «Αφροδίτη».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  η ανοιχτή εκδήλωση αυτή θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας και θα σημάνει και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών τις 19ης Μαΐου.

oichalianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή