Πρώτη η Λαϊκή Συσπείρωση Τρικάλων κατέθεσε τον συνδυασμό της Reviewed by Momizat on . Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους- και εκ νέου υποψήφιους- Κων/νο Τάσιο Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους- και εκ νέου υποψήφιους- Κων/νο Τάσιο Rating: 0

Πρώτη η Λαϊκή Συσπείρωση Τρικάλων κατέθεσε τον συνδυασμό της

Πρώτη η Λαϊκή Συσπείρωση Τρικάλων κατέθεσε τον συνδυασμό της

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους- και εκ νέου υποψήφιους- Κων/νο Τάσιο και Γιώργο Λιατίφ , πέρασαν σήμερα το μεσημέρι την πόρτα του Πρωτοδικείου Τρικάλων για την κατάθεση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των δικαιολογητικών  οι εκπρόσωποι της  Λαϊκής Συσπείρωσης, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο των Τρικάλων , δήλωσαν ότι το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι ένα ψηφοδέλτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Η διαφορετικότητά του βρίσκεται στο ότι  εκφράζει ένα άλλο όραμα για την κοινωνία του τόπου μας. Ένα όραμα που βασίζεται στην κάλυψη των αναγκών του λαού και όχι στα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μεγαλοσυμφερόντων.

Το ψηφοδέλτιό μας στελεχώνεται από εργάτες υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες,  άνεργους, νέους, που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην οργάνωση του αγώνα  για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από την βάρβαρη επίθεση που δέχεται.

Το σύνολο των υποψηφίων δίνει αυτήν την πολιτική μάχη, με την σεμνότητα και την ανιδιοτέλεια που αρμόζει σε αγωνιστές και την επομένη των εκλογών ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί σαν μία γροθιά θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα με το ταξικό εργατικό κίνημα, τις λαϊκές επιτροπές, οργανώνοντας και στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση που αντιπαλεύει την κυρίαρχη πολιτική.

ls1Οι πράξεις μας αποτελούν εγγύηση ότι και στη συνέχεια θα κοντράρουμε με αυτήν την πολιτική δεν μπορούν να μας βάλουν «στο χέρι», θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ανάσες επιβίωσης για την λαϊκή οικογένεια προκειμένου να σταθεί όρθια και να τους αντιπαλέψουμε μαζί.

Σήμερα με περισσότερη γνώση και εμπειρία , με ακόμη μεγαλύτερη ορμή  δίνουμε τη μάχη , ώστε με τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή του κόσμου, οργανωμένα, αγωνιστικά να κατακτάμε μέρα με τη μέρα αυτά που δικαιούμαστε.

Παλεύαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα αλλά και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο τόνισαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοί της δίνουν  τη μάχη  των εκλογών  με ψηλά το κεφάλι, σαν μια γροθιά για μια πραγματικά ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα βάλει φρένο στην εξαθλίωση και θα ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή.

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή