"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.1 C
Trikala

Πρώτη παρέμβαση υπέρ των ανεμογεννητριών στον Ασπροπόταμο – Κώστας Σκρέκας “η ανάπτυξη της καθαρής μορφής ενέργειας αποτελεί μονόδρομο”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια δήλωση κυβερνητικού αξιωματούχου σχετικά με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην περιοχή του Ασπροποτάμου.

Την ώρα που επικρατεί εκκωφαντική σιωπή από τους τοπικούς βουλευτές , περιφερειάρχη και δημάρχους , η δήλωση του Κώστα Σκρέκα έρχεται να δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στον δημόσιο διάλογο.

Ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης κάνει λόγο για “αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης ” και υποστηρίζει την “ορθή χωροταξία των ανεμογεννητριών και την ηθικά επιβεβλημένη προστασία του περιβάλλοντος”.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι οργανωμένες διαμαρτυρίες από φορείς και οικολογικές οργανώσεις, οι οποίες λαμβάνουν και συντεταγμένη μορφή ενώ όπως υποστηρίζουν η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών θα επηρεάσει τόσο το φυσικό περιβάλλον αρνητικά, όσο και τον μοναδικό μνημειακό πλούτο της ευρύτερης περιοχής.  

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντροπή των Τρικάλων ο “κύριος” ! Και τώρα είναι υπέρ της καταστροφής του Ασπροποτάμου ( ίσως δεν έχει πάει και ποτέ) και υπέρ της κερδοφορίας των επιχειρηματιών που έχουν τίς ανεμογεννήτριες ! Έχει μάθει να γλείφει την εξουσία για να μην χάσει τη θέση του και τα φράγκα , αδιαφορώντας για τους Τρικαλινούς που τον ψήφισαν ! Τα ίδια κάνει και στους αγρότες! Να χαιρόμαστε τους εκπροσώπους του νομού μας στην Βουλή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης