Πρώτη υποψηφιότητα στη ΝΟΔΕ Τρικάλων με Χρήστο Τρικάλη Reviewed by Momizat on .  Στην «τελική ευθεία» μπαίνουν οι εσωκομματικές διαδικασίες στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς ενήμερα (έως τις 4 Μαΐου) μέλη  Στην «τελική ευθεία» μπαίνουν οι εσωκομματικές διαδικασίες στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς ενήμερα (έως τις 4 Μαΐου) μέλη Rating: 0

Πρώτη υποψηφιότητα στη ΝΟΔΕ Τρικάλων με Χρήστο Τρικάλη

Πρώτη υποψηφιότητα στη ΝΟΔΕ Τρικάλων με Χρήστο Τρικάλη

 Στην «τελική ευθεία» μπαίνουν οι εσωκομματικές διαδικασίες στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς ενήμερα (έως τις 4 Μαΐου) μέλη θα είναι αυτά που για πρώτη φορά θα εκλέξουν τους προέδρους των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Στα Τρίκαλα κατατέθηκε ήδη η πρώτη υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΝΟΔΕ Τρικάλων και για το συνέδριο της Ν.Δ. 

Ο Χρήστος Τρικάλης πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων κ Νηπιαγωγών  ζητά την «εμπιστοσύνη» της βάσης του κόμματος .

Τονίζει την ανάγκη συστράτευσης στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ της υπευθυνότητας, του ρεαλισμού, της αποτελεσματικότητας και της ειλικρίνειας στην Πολιτική.

Έχει πολλά  συνδικαλιστικά ένσημα, με τη ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών και υποστηρίζει ότι δεν θα  υποκύψει στα παιχνίδια των μηχανισμών και των προσωπικών φιλοδοξιών εκείνων που θα επιχειρήσουν να ελέγξουν τη ΝΟΔΕ, για να κάνουν τα παιχνίδια τους. 

Φωτογραφία του Χρήστος Τρικάλης.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας