Πρώτος και στα πάρτυ ο Πορταϊκός Reviewed by Momizat on . Για τέταρτη συνεχή χρονιά διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το πάρτυ της ομάδας μας, στην τοποθεσία «ΚΑΜΑΡΑ», δίπλα στον Πορταϊκό ποταμό. Ήταν μία πολύ ωραία βρα Για τέταρτη συνεχή χρονιά διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το πάρτυ της ομάδας μας, στην τοποθεσία «ΚΑΜΑΡΑ», δίπλα στον Πορταϊκό ποταμό. Ήταν μία πολύ ωραία βρα Rating: 0

Πρώτος και στα πάρτυ ο Πορταϊκός

Πρώτος και στα πάρτυ ο Πορταϊκός

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το πάρτυ της ομάδας μας, στην τοποθεσία «ΚΑΜΑΡΑ», δίπλα στον Πορταϊκό ποταμό. Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά με πολύ κέφι και πιστεύουμε ότι όσοι βρέθηκαν εκεί έφυγαν ικανοποιημένοι.
Για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης δούλεψαν αφιλοκερδώς και πάνω απ’ όλα με μεράκι πολλά άτομα εντός αλλά κυρίως εκτός ομάδας τους οποίους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, οι οποίοι κάθε χρόνο είναι κοντά μας και στηρίζουν αυτή μας την προσπάθεια. Μία ξεχωριστή αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στην εταιρία «Χοιροτροφική Πύλης» η οποία αν και δεν αναγραφόταν στην χορηγική ομάδα, μας συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικά μεγάλος χορηγός. Ευχαριστούμε όλους τους τοπικούς φορείς με τους οποίους για ακόμα μία χρονιά υπήρξε άψογη συνεργασία για να μην συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να χαλάσει αυτή την εκδήλωση. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την «ψυχή» του πάρτυ, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί, μας τίμησε με την παρουσία του και διασκεδάσαμε όλοι μαζί και χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

portaikos_party2 portaikos_party1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή