"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.3 C
Trikala

Πρώτο κουδούνι και για τον Δήμαρχο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Όλα τα ωραία αρχίζουν από το σχολείο». Με τη φράση αυτή ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ευχήθηκε στους μαθητές για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.
Από το πρωί ο κ. Παπαστεργίου παρέστη σε αγιασμούς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στο Δημοτικό Σχολείο Ράξας, στο 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων και στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.
Απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, τόνισε ότι το σχολείο προετοιμάζει τους μαθητές για το σχολείο της ζωής. Υπενθύμισε ότι η δημοτική αρχή έχει ήδη κάνει την προεργασία για τις καθαρές αυλές και για την αντιμετώπιση ελλείψεων σε υποδομές, ενώ ζήτησε σεβασμό των χώρων των διδακτηρίων.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο της Ράξας, ακριβώς επειδή πρόκειται για σχολείο ενός χωριού, στην περιφέρεια του Δήμου, με κατοίκους ενεργούς, που μένουν μακριά από τις «Σειρήνες» της πόλης και αναζωογονούν την ύπαιθρο.

dimarxos-raxadimarxos-raxa2dimarxos-mousiko2dimarxos-mousiko1dimarxos-mousikodimarxos-7o2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης