Πρώτο σε πωλήσεις το βιβλίο του Σ. Χατζηγάκη Reviewed by Momizat on . Πρώτο σε πωλήσεις για δεύτερη εβδομάδα βρέθηκε το βιβλίο του Σωτήρη Χατζηγάκη σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής . Οι Έλληνες αναγνώστες δείχνουν ότι εκτιμού Πρώτο σε πωλήσεις για δεύτερη εβδομάδα βρέθηκε το βιβλίο του Σωτήρη Χατζηγάκη σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής . Οι Έλληνες αναγνώστες δείχνουν ότι εκτιμού Rating: 0

Πρώτο σε πωλήσεις το βιβλίο του Σ. Χατζηγάκη

Πρώτο σε πωλήσεις το βιβλίο του Σ. Χατζηγάκη

Πρώτο σε πωλήσεις για δεύτερη εβδομάδα βρέθηκε το βιβλίο του Σωτήρη Χατζηγάκη σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής . Οι Έλληνες αναγνώστες δείχνουν ότι εκτιμούν το πνευματικό έργο του πολύπειρου πολιτικού και συγγραφέα και αναζητούν διεξόδους από σκεπτόμενους και μορφωμένους πολιτικούς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Χατζηγάκης διάβασε και μελέτησε εκαντοντάδες βιβλία και δαπάνησε πέντε χρόνια για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πόνημα που θα βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες να κατανοήσουν την σημερινή κρίση. Σήμερα αισθάνεται δικαιωμένος για τον κόπο του. Ο ίδιος λέει με νόημα πως οι πολιτικοί πρέπει να διαβάζουν ακατάπαυστα και να μελετούν τα εγχώρια και ξένα γεγονότα για να κατανοούν τις διαφορετικές διαστάσεις των προβλημάτων και να δίνουν λύσεις που θα πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Σχόλια (1)

  • Γαλαζιος Κόμης

    Εεε και;
    Σιγά μην δώσει τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων σε φιλανθρωπικό σκοπό!!!
    Έχει ολόκληρο εκλογικό μηχανισμό να στησει για τον κανακαρη του από το Χάρβαρντ.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή