Πτυχιακές εξετάσεις κλασικών κρουστών από το Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα Reviewed by Momizat on . Σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών της σπουδάστριας του Σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών της σπουδάστριας του Rating: 0

Πτυχιακές εξετάσεις κλασικών κρουστών από το Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα

KASIOLA

Σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών της σπουδάστριας του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», Αργυρίου Ζωής του Ελευθερίου (τάξη καθηγητού κ. Ρέντη Σταύρου), ενώπιον επιτροπής εγκεκριμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.).

Μετά το εξαιρετικό ρεσιτάλ της υποψήφιας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου στην αίθουσα προβών του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», κλείνοντας το επιτυχημένο διήμερο Κλασικών και Μοντέρνων Κρουστών, σήμερα, θα εξεταστεί ενώπιον επιτροπής, ερμηνεύοντας έργα των A. Khachaturian, L. v. Beethoven, E. Carter, H. Tomasi, S. Fink κ.α., συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Γ. Σύμκο, σε μουσικές εκτελέσεις στη μαρίμπα, βιμπράφωνο, ξυλόφωνο, στα τυμπάνια συμφωνικής ορχήστρας και στα λοιπά όργανα της οικογένειας των κρουστών.

Η Αργυρίου Ζωή ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» στη σχολή Κλασικών Κρουστών, αρχικά στην τάξη του καθηγ. κ. Γ. Μακρυγιάννη και -από το 2010- στην τάξη του καθηγ. κ. Σ. Ρέντη. Σπούδασε, επίσης, Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο και έλαβε με Άριστα πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, ενώ σήμερα είναι τελειόφοιτη Αντίστιξης. Στο διαγωνισμό της Yamaha Music Foundation of Europe 2013 στα Κλασικά Κρουστά, προκρίθηκε στους επτά καλύτερους πανελλαδικά.

Το 2013, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (αριστεύσασα στα ειδικά Μαθήματα της Αρμονίας και των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων) και έγινε δεκτή -ήδη από το 1ο έτος- στην ειδίκευση των Κρουστών της Κατεύθυνσης Κλασικής Μουσικής κατόπιν ακρόασης, όντας η μοναδική φοιτήτρια στην ειδικότητα αυτή, αλλά και το μοναδικό μέλος στα κλασικά κρουστά στη Συμφωνική Ορχήστρα του τμήματος. Είναι ενεργό μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kasiola Voices, της Χορωδίας Νέων (καλ/χνική δ/νση: Μαρκέλλα Τσούβα-Κασιώλα) του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα), συμμετέχοντας σε πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΦΩΤΟ:

από το πρόσφατο Ρεσιτάλ Κλασικών Κρουστών της Αργυρίου Ζωής στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή