Πτώση άνδρα στο κενό από πολυκατοικία στο Βόλο Reviewed by Momizat on . Συναγερμός σήμανε σήμερα λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι, στο ΕΚΑΒ μετά από κλήση που δέχθηκε για πτώση άνδρα στο κενό από όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλ Συναγερμός σήμανε σήμερα λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι, στο ΕΚΑΒ μετά από κλήση που δέχθηκε για πτώση άνδρα στο κενό από όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλ Rating: 0

Πτώση άνδρα στο κενό από πολυκατοικία στο Βόλο

Πτώση άνδρα στο κενό από πολυκατοικία στο Βόλο

Συναγερμός σήμανε σήμερα λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι, στο ΕΚΑΒ μετά από κλήση που δέχθηκε για πτώση άνδρα στο κενό από όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου.

Ο άνδρας, περίπου 30 ετών, -κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί – βρέθηκε ξαφνικά στο κενό, πέφτοντας από μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Κουταρέλια με Ρήγα Φεραίου, στον Βόλο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία και φέρει μόνο ένα ανοικτό κάταγμα στον αγκώνα.

Αφήστε το σχόλιο σας