Πτώση στις βάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Αναλυτικά οι βάσεις για κάθε σχολή Reviewed by Momizat on . Σημαντική πτώση καταγράφουν οι σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σύμφωνα με τις βάσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας. Τη μεγαλύτερη π Σημαντική πτώση καταγράφουν οι σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σύμφωνα με τις βάσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας. Τη μεγαλύτερη π Rating: 0

Πτώση στις βάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Αναλυτικά οι βάσεις για κάθε σχολή

Πτώση στις βάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Αναλυτικά οι βάσεις για κάθε σχολή

Σημαντική πτώση καταγράφουν οι σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σύμφωνα με τις βάσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας. Τη μεγαλύτερη πτώση παρουσιάζει το Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος στον Βόλο με 3.377 μόρια, το Τμήμα Γεωπονίας-Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος Βόλου παρουσιάζει μείωση 2.718 μορίων, ενώ το Τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας 525 μορίων. Πτώση σημειώθηκε και στο Τμήμα Ιατρικής Λάρισας, στο Τμήμα Οικονομικών Βόλου και στα Παιδαγωγικά Τμήματα.

Αντίθετα, το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικώνσ τον Βόλο παρουσιάζει αύξηση 636 μορίων, το Παιδαγωγικό της Ειδικής Αγωγής αύξηση 1681 μορίων, το Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμίας αύξηση 334 μορίων.

Αναλυτικά οι βάσεις στο Π.Θ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή