Πυρκαγιά απειλεί σπίτια στον Αγιόκαμπο Reviewed by Momizat on . Αυτή την ώρα η φωτία έχει κυκλώσει 4 σπίτια κοντά στο ρέμα του Αγιοκάμπου, οι πυροσβέστες ρίχνουν νερό περιμετρικά για να μην επιτρέψουν την φωτία να περάσει. Τ Αυτή την ώρα η φωτία έχει κυκλώσει 4 σπίτια κοντά στο ρέμα του Αγιοκάμπου, οι πυροσβέστες ρίχνουν νερό περιμετρικά για να μην επιτρέψουν την φωτία να περάσει. Τ Rating: 0

Πυρκαγιά απειλεί σπίτια στον Αγιόκαμπο

Πυρκαγιά απειλεί σπίτια στον Αγιόκαμπο

Αυτή την ώρα η φωτία έχει κυκλώσει 4 σπίτια κοντά στο ρέμα του Αγιοκάμπου, οι πυροσβέστες ρίχνουν νερό περιμετρικά για να μην επιτρέψουν την φωτία να περάσει. Τα καναντέρ επιχειρούν στο σημείο.

Η φωτιά σύμφωνα με νέα πληροφόρηση έχει φύγει από τον οικισμό και κατευθύνεται νοτιοδυτικά προς Σκήτη και το Πολυδένδρι. Η μάχη συνεχίζεται με τις φλόγες και ο μόνος κίνδυνος αυτή την στιγμή είναι  μόνο κάποιες αγροικίες.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσουν και άλλα δυο αεροπλάνα από την Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 12.55 και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Π.Υ Λάρισας. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί κοντά στο Λιμεναρχείο του Αγιοκάμπου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε από σωρό με σκουπίδια. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη φωτιά καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στα σπίτια . Σπεύδουν δυνάμεις τις πυροσβεστικής από ολόκληρη την Θεσσαλία, ενώ στην μάχη ρίχνονται και δυο αεροσκάφη.

agiokampos6 agiokampos1agiokampos3 agiokampos4 agiokampos5

Πηγή larissanew.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή