Πυρκαγιά στην περιοχή Κρήνης – Οιχαλίας Reviewed by Momizat on . Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε μετά τις 8 χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στην Κρήνη και την Οιχαλία, στη θέση «Βίγλα», δηλαδή αριστερά του δρόμου από Οιχαλία προς Κρήν Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε μετά τις 8 χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στην Κρήνη και την Οιχαλία, στη θέση «Βίγλα», δηλαδή αριστερά του δρόμου από Οιχαλία προς Κρήν Rating: 0

Πυρκαγιά στην περιοχή Κρήνης – Οιχαλίας

Πυρκαγιά στην περιοχή Κρήνης – Οιχαλίας

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε μετά τις 8 χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στην Κρήνη και την Οιχαλία, στη θέση «Βίγλα», δηλαδή αριστερά του δρόμου από Οιχαλία προς Κρήνη. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε 3 σημεία, από την πλευρά του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Οιχαλίας – Κρήνης και 500 μέτρα νοτιότερα προς την Αγία Αικατερίνη. Ηδη από χθες το βράδυ, κάτοικοι έκαναν λόγο για εμπρησμό, με αφορμή την παλαιά και αστήρικτη άποψη, ότι δήθεν, αν καεί το χορτάρι, θα βγει καλύτερο για βοσκή.

Στο σημείο βρέθηκαν μέχρι αργά μεγάλες δυνάμεις της ΠΥ Τρικάλων, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δυστυχώς, το έργο τους να δυσχέραιναν το δύσβατο της περιοχής και οι ισχυροί άνεμοι.
krini9 krini1 krini2 krini3 krini4 krini5 krini6 krini7 krini8

Πηγή φωτογραφιών krinitrikalon.blogspot.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή