Πυρκαγιά στο άλσος του Προφήτη Ηλία Reviewed by Momizat on . Παραλίγο τραγωδία στο αισθητικό άλσος του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, τον σημαντικότερο "πνεύμονα" πρασίνου στην πόλη, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε πυρ Παραλίγο τραγωδία στο αισθητικό άλσος του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, τον σημαντικότερο "πνεύμονα" πρασίνου στην πόλη, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε πυρ Rating: 0

Πυρκαγιά στο άλσος του Προφήτη Ηλία

pirosvestiki

Παραλίγο τραγωδία στο αισθητικό άλσος του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, τον σημαντικότερο “πνεύμονα” πρασίνου στην πόλη, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε πυρκαγιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε τηλεφώνημα για ύπαρξη εστίας φωτιάς στον λόφο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έσπευσε στο σημείο με τέσσερα οχήματα προκειμένου να επέμβουν.

Ευτυχώς η αστραπιαία κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να σβήσει γρήγορα χωρίς να ξεφύγει αφήνοντας ένα μεγάλο πλήγμα στο άλσος της πόλης.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελείωσε, καθώς η πρόκληση φωτιάς εκείνη την ώρα θεωρείται “ύποπτη”, γι’ αυτό και γίνεται προανάκριση για να διευκρινιστούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή