"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Πυροβολώντας τη Νοτοπούλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν ο ένδοξος στρατός του Μωάμεθ του Εκπορθητή διοργάνωνε επιθέσεις, τις εξαπέλυε σε τρία κύματα.

 

 Πρώτα πέφτανε στη μάχη τα ατελείωτα άτακτα πλήθη των πλιατσικολόγων που ακολουθούσαν το οθωμανικό στράτευμα. Μετά οι κανονικοί στρατιώτες. Και στο τέλος οι επίλεκτοι γενίτσαροι του Σουλτάνου. Έπρεπε να γίνει έτσι, γιατί οι πρώτοι ήταν που διψούσαν για αίμα. Οι δεύτεροι για λάφυρα. Και οι τρίτοι για εξουσία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Αυτοί οι πρώτοι ήταν που όρμησαν από προχθές στη Νοτοπούλου. Ένας οχετός σεξισμού ανακατεμένου με ακροδεξιά ουρλιαχτά κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα. Και επειδή η Ακροδεξιά είναι ειδική στο να ενεργοποιεί το μίσος, μαζεύτηκαν από κοντά και οι κάπως πιο εξελιγμένες μορφές κανιβάλων, κεντροαριστερής προελεύσεως, αυτοί σε στυλ “χιουμοράκι”. Να μισήσουν λίγο κι αυτοί, ψυχή έχουν.

Στη φάση αυτή, η δεύτερη και η τρίτη γραμμή δεν ανακατεύτηκαν. Έπεσαν στη μάχη αμέσως μετά, με πιο στέρεα επιχειρήματα: Ποια είναι, ρωτάνε, η Νοτοπούλου; Ένα πολιτικό μηδενικό είναι. Και το αποδεικνύει με την είσοδό της σε μια κυβέρνηση στην οποία μόνο πολιτικά μηδενικά θα έμπαιναν. Η ηλικία της είναι εντελώς ακατάλληλη για να αναλάβει ένα υπουργείο στο οποίο έχουν θητεύσει ένας Παπαθεμελής, ένας Πετσάλινικος, ένας Καλαφάτης, ένας Καράογλου, ένας Ορφανός (αλήθεια τώρα). Και το οποίο δεν έχει καν λόγο ύπαρξης. Και η Νοτοπούλου είναι και παιδί του κομματικού σωλήνα. Δηλαδή, εννοούν, είναι αριστερή από μικρή και παραμένει αριστερή στα 30 της. Ανήκουστο.

Χαλαρώστε λίγο. Η Νοτοπούλου έχει αξιολογηθεί ήδη, όχι μόνο από τον Τσίπρα που την προβίβασε, αλλά και από τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα ενόσω από την πρώτη στιγμή όλο αυτό το “Μακελειό με ανθρώπινο πρόσωπο” είχε πέσει πάνω της να τη φάει. Ούτε μισό φάουλ δεν καταφέρατε να της προσάψετε. Και επίσης θα αξιολογηθεί με τη θητεία της στο νέο της πόστο. Εδώ θα είμαστε.

Το μόνο πρόβλημα που σας φταίει στη Νοτοπούλου είναι ότι δεν είναι δισεγγονή ενός υπουργού του Παπάγου, εγγονή ενός υπουργού της ΕΡΕ ή έστω προβεβλημένη περσόνα της ΔΑΠ Μυκόνου με πολιτικές αναρτήσεις επιπέδου Βουλής των Εφήβων στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό σας φταίει στη Νοτοπούλου. Για τα υπόλοιπα σας φταίει η καταπιεσμένη παιδική σας ηλικία.

Α, και μια κουβέντα ακόμα. Στύψατε που στύψατε το μυαλό σας για να οργανώσετε πολιτική επίθεση στο θέμα Νοτοπούλου. Μια κουβέντα διαφοροποίησης από όλον αυτό τον κανιβαλισμό δεν νιώσατε την ανάγκη να πείτε; Όχι τίποτε άλλο, για να μην λένε ότι είσαστε και εσείς μία από τα ίδια..

left.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλακα εχει να διαβαζεις τετοια κειμενακια. Ποιος υπογραφει για αυτο; left.gr Οτι να ναι. Με τον τσιπρα βρηκαν εδαφος ολες οι π@@νες του instagram αφου κατεκτησαν τη σοου μπιζ να μπουνε και στη πολιτικη. Απο το να εχουμε ολες αυτες τις γριες τσατσες ολα αυτα τα χρονια να το γυρισουμε στη νεολαια. Τουλαχιστον να βλεπουμε ξεκολα και στα δελτια στα παραθυρα. Η νοτοπουλου φυσικα ειναι κοματοσκυλο που κανει τα παντα για να ανεβει, και τα παει καλα μεχρι τωρα. Ειναι κοντα στη συνταξη! Και ασε τα κοροιδα να πεινανε. Περιμενουμε και αλλα πουτ@@ρια και αλλους που@@δες σ αυτη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβερνηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης