"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

ΠΥ Καλαμπάκας: Βίντεο για πρόληψη πυρκαγιών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οπως ανακίνωσε η ΠΥ Καλαμπάκας,
“Στο πλαίσιο της πρόληψης και λόγω της αύξησης τις τελευταίες ημέρες των πυρκαγιών που αποδίδονται σε εμπρησμό από αμέλεια, η Π.Υ. Καλαμπάκας κατόπιν σχετικής Διαταγής του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, ετοίμασαν και σας παρουσιάζουν το νέο κοινωνικό μήνυμα, για πρόληψη και προστασία από τις δασικές και αγροτικές πυρκαγιές.

Η Π.Υ κάνει γνωστό προς όλους πως οποιαδήποτε χρήση πυρός χωρίς την σχετική άδεια και προηγούμενη ενημέρωση επισύρει ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ με την σύγχρονη επιβολή Διοικητικού Προστίμου απο το Πυροσβεστικό Σώμα και τις όποιες κυρώσεις άλλων φορέων.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί καθώς και τα βίντεο στο κανάλι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο youtube και ας λάβουμε τα σχετικά μηνύματα έτσι ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστα γεγονότα όσον αφορά τις ανθρώπινες ζωές, τις περιουσίες των πολιτών και τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

Π.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

1ο χλμ Ε.Ο. Καλ/κας-Τρικάλων

ΤΚ 42 200 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Τηλ: 2432024926, Fax:2432024927

e-mail: kalampak@psnet.gr

 Δείτε το βίντεο εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης