“Πόλεμος” Κ.Κ.Ε – ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα – “Ντου” .. του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων , ανεβλήθη η Γενική Συνέλευση Reviewed by Momizat on . "Ανεπανάληπτες" ... στιγμές σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από την ίδρυση του οποίου αποκλείεται να έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε σήμερα. Η Γενική Συνέλευσ "Ανεπανάληπτες" ... στιγμές σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από την ίδρυση του οποίου αποκλείεται να έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε σήμερα. Η Γενική Συνέλευσ Rating: 0

“Πόλεμος” Κ.Κ.Ε – ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα – “Ντου” .. του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων , ανεβλήθη η Γενική Συνέλευση

“Πόλεμος” Κ.Κ.Ε – ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα – “Ντου” .. του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων , ανεβλήθη η Γενική Συνέλευση

“Ανεπανάληπτες” … στιγμές σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από την ίδρυση του οποίου αποκλείεται να έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε σήμερα.

Η Γενική Συνέλευση που προγραμμάτισε για σήμερα Κυριακή η προσωρινή Διοίκηση αναβλήθηκε μετά την είσοδο μελών του ΠΑΜΕ στον χώρο που θα γινόταν η συνέλευση .

Η αντιπολίτευση θεωρεί μη νόμιμες τις διαδικασίες και αντέδρασε σήμερα με “ντου” στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Για αρκετές ώρες οι αντεγκλήσεις των δύο πλευρών ήταν έντονες , τα συνθήματα του ΠΑΜΕ δονούσαν την ατμόσφαιρα ενώ διακριτική η στάση της αστυνομίας σε παρακείμενο δρόμο .

Περίπου 35-40 αντιπρόσωποι εμφανίστηκαν στο εργατικό κέντρο  , αντεγκλήσεις σημειώθηκαν και από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών ενώ παρόντα ήταν και λίγα στελέχη της ΔΑΚΕ .

Τελικά ο απερχόμενος πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Μιχάλης Μαντέλας κάτω από το βάρος του κλίματος που διαμορφώθηκε αναγκάστηκε να αναβάλει τη Γενική Συνέλευση .

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή