Πόλεμος στο Βόλο για την…τσιπουροκατάνυξη Reviewed by Momizat on . Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Βόλο για την... τσιπουροκατάνυξη. Πρόκειται για μια γιορτή προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Βόλο με σκοπό να είναι η Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Βόλο για την... τσιπουροκατάνυξη. Πρόκειται για μια γιορτή προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Βόλο με σκοπό να είναι η Rating: 0

Πόλεμος στο Βόλο για την…τσιπουροκατάνυξη

Πόλεμος στο Βόλο για την…τσιπουροκατάνυξη

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Βόλο για την… τσιπουροκατάνυξη.

Πρόκειται για μια γιορτή προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Βόλο με σκοπό να είναι η μεγαλύτερη του είδους και να διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Νομαρχίας Μαγνησίας, που συζητήθηκε το θέμα αυτό, κατά την τελευταία συνεδρίασή του, εκφράστηκαν επιφυλάξεις από πλευράς κάποιων μελών του, μήπως θεωρηθεί από ορισμένους ότι η διοργάνωση προωθεί την κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ και εμπνευστής της ιδέας, Κώστας Χαλέβας, αν δεν υπάρξει σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ., τότε προτίθεται να διοργανώσει μόνος του την τσιπουροκατάνυξη, στην παραλία του Βόλου, μέσω άλλων θέσεων ευθύνης που κατέχει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έρχεται ως συνέχεια του παγκόσμιου ρεκόρ της ΕΚΠΟΛ στις 31 Αυγούστου 2012 για το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου, με τη συμμετοχή 5.614 χορευτών και 40.000 επισκεπτών.

Ο σχεδιασμός είναι δε, να διοργανωθεί παγκόσμιο συνέδριο, για τα αποτελέσματα και τη σημασία των ρεκόρ Γκίνες, το κλείσιμο του οποίου θα γίνει με την τσιπουροκατάνυξη, σε ένα «τραπέζι» ενός χιλιομέτρου στην παραλία του Βόλου, όπου οι παραγωγοί ούζου και τσίπουρου της Θεσσαλίας θα προσφέρουν τα προϊόντα τους.

Επίσης θα προσφερθούν εδέσματα μεσογειακής διατροφής από τους πολιτιστικούς συλλόγους των δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των γυναικείων συνεταιρισμών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή